1

Põles Taebla jaama abihoone

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eile, 13. mail kell 21.14 teatati häirekeskusele tulekahjust Taeblas, kus põles raudteejaama abihoone (mõõtmed 10 x 15 meetrit). Päästjate saabudes põles hoone lahtise leegiga. Inimesed õnnetuses vigastada ei saanud. Tulekahju likvideeriti öösel kella 01.26-ks.

Päästetööd tegi keerulisemaks mahajäetud maja ümber tihedalt kasvav võsa. Päästjatel oli ainuke ligipääs majale raudteetamm, mida mööda tulid tuld kustutama Haapsalu kui ka Risti komando.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Sass
Sass

Artiklist loeb välja, et Haapsalu komando, sõitis Taeblasse mööda raudtee tammi. Ei usu,et see on tegelikult võimalik.

wpDiscuz