0

Hunt viis Levadia võidule

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu jalgpallur Rimo Hunt lõi Eesti meistrivõistluste mängus Tallinna Levadia ja Paide Linnameeskonna vahel mängu ainsa värava, mis aitas Levadia 1:0 võidule.

Mullu lõi ründaja Rimo Hunt esiliigas Tallinna Kalevi eest 35 väravat. Nüüd on ta Levadias platsil käinud kaheksa vooru mängus ja tänane värav on teine. “Meistriliigas on kindlasti füüsiliselt raskem. Tuleb palju tagasi töötada,” ütles Rimo Hunt pärast mängu ERRile.

Levadia on meistrivõistlustel praegu 18 punktiga 2. kohal, punkt maas Nõmme Kaljust, kellel on üks mäng vähem peetud. Kolmas on Flora, Levadiast kaks punkti maas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz