0

Maanteed on libedad

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Maanteeameti teatel tuli pea kõikjal Eestis öötundidel lumelisa. Varahommikul oli nähtavus maanteedel piiratud, kohati oli pinnatuisku.

Piirkonniti olid maanteede sõidurajad küll lumevabad, kuid samas ootamatult libedad. Teedel on pinnatuisust tingitud lumiseid ja libedaid lõike. Kinnisõidetud, soolalund ja lumekonarusi on nii metsavahelistel lõikudel, kiirusmuuteradadel, ristmikel kui ka tagasipöördekohtadel.

Väiksematel teedel tuleb arvestada lumiste, kitsendatud ja libedate teeoludega ning kohati raskesti läbitavate lõikudega.

Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -3 kraadist Saaremaal kuni -9 kraadini Ida-Virumaal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz