Homme algab "Kutsu-Juku" 2. osa

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com


Talvevaheaja viimastel päevadel on oodatud kõik lapsed ja lapsemeelsed osa saama nii headest Eesti nukufilmidest kui ka huvitavatest õpitubadest.

Lasteraamatukogus on võimalik kohtuda kunstnik ja režissöör Mait Laasiga, kes annab lühiülevaate nukufilmiajaloost. Avatud on nukufilmide „Vennad Karusüdamed“ ja „Porgand suvitab“ nukkude ja dekoratsiooni näitus. Laupäeval toimub põnev peitusemäng, mis sisaldab ülesandeid ja küsimusi, mis on seotud Kunksmooriga.

Iloni Imedemaal saab peale multikate vaatamise meisterdada paberist lumemme ja jänest. Ning seiklushimulistele on avatud seiklusrada läbi terve Imedemaa erinevate nuputamisülesannete ja küsimustega.

Õppida saab nukufilmi tegemist Haapsalu Noorte Huvikeskuses ning Kutsu-Juku nukufilmi viktoriinis tublimaid osalejaid ootavad ees auhinnad.

Täpsema info nukufilmidest ja õpitubadest leiab siit. Kogu programm on tasuta.

Maire Uusen

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments