0

Võrkpallis juhivad Risti ja Palivere

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa rahvaliiga teises voorus võitis Risti 0:2 kaotusseisust Lihulat 3:2. Sama tulemusega oli Palivere spordklubi parem Kaitseliidu meeskonnast. Võiduarve avas Noarootsi, olles 3:1 parem Ridala Välgu võrkpalluritest.

Kolmanda voorus üllatustulemusteks oli Ridala Välk 3:2 Võit Palivere ja Risti kindel 3:1 võit mulluse rahvaliiga karikavõitja Oru SC üle.

Kolme vooru järel juhivad liigat Risti ja Palivere, mõlemad meeskonnad on kogunud 5 punkti, sealjuures Risti on ühe kohtumise vähem pidanud.

Enn Kerge

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz