Kirbla külaselts korraldab rahvamaja ehituse jätkamiseks tuluõhtu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäeval, 29. oktoobril peetakse endises Paisuotsa kõrtsis, praeguses Kasari kooli võimlas tuluõhtu Kirbla rahvamaja ehituse toetuseks.

Õhtu algab kell 6 kontserdiga − etteasted on Kirbla küla ja lähiümbruse lastelt, esinevad ka kohalikud pärlid Kadri Liis Kukk ja Ulla Helin-Mengel. Maidu Leever näitab pilte Kirbla rahva tegemistest, jätkub tants pillimehe saatel. Tuluõhtut juhib Karin Saare, pidu kestab keskööni.

Pääsetäht täiskasvanutele maksab viis ja koolilastele üks euro, oodatud on ka annetused.

Kirbla külaseltsi juhatuse liikme ja projektijuhi Tiiu Aasranna sõnul on rahvamajal seinad püsti ja sarikad osaliselt peal, betoonpõrand on valatud ja sellel soojustus all. Maja ootab katust ning aknaid-uksi.

"Ehitaja tahab hoone enne talve katuse alla saada," sõnas Aasrand.

Kirbla rahvamaja ehituse jätkamiseks on oodatud toetused Kirbla külaseltsi pangakontole nr 221051728288, selgitusse märkida: Kirbla rahvamaja.

Rahvamaja ehituse projekte on toetanud ja toetavad vald ja PRIA, omaosaluseks vajalik summa tuleb seltsil endal kokku saada. Ehituse praegu käiva 2. projekti üldmaksumus on 65 000 eurot, omaosaluseks on vaja sellest kümnendikku.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments