Rahvaliiga tiitlikaitsja FC Risti jõudis veerandfinaali

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

FC Risti. Foto: Eesti Jalgpalli Liit
FC Risti. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Tiitlikaitsja FC Risti pääses jalgpalli rahvaliigas tänu napile võidule Puhja võistkonna üle veerandfinaali, kus võõrustab koduväljakul Narva PSK esindust.

Põnevas 1/8-finaalis alistas Risti pärast 4:4 viigiga lõppenud mängu penaltiseerias 5:4 Puhja Villigeri. Narva PSK oli kodus 6:2 parem JK Pärnu-Jaagupist.

1/8-finaalides sai Põltsamaa Sport raske 5:4 võidu võistkonna Kiired Jalad üle ning Red-White Hearts oli sama tulemusega parem Paide Jalgpallilaborist. JK Mürakarud teenis 7:0 võidu FC Kuremaa vastu, Narva Elektrijaamad esindus sai skooriga 9:2 jagu Raatuse DT võistkonnast.

Täna Eesti Jalgpalli Liidus toimunud loosimise tulemusel kohtuvad veerandfinaalis Jalgpallihaigla vs FC Salme võitja – SK Roosu vs Kiili SK võitja, Red-White Hearts – Põltsamaa Sport, FC Risti – Narva PSK ning Mürakarud – Narva Elektrijaamad.

Mängud peetakse esimesena nimetatud võistkondade väljakul ja tingimustel, kohtumised tuleb pidada hiljemalt 2. oktoobriks.

FC Risti triumfeeris jalgpalli rahvaliiga esimesel hooajal eelmisel aastal, kui alistas finaalis Narva-Jõesuu tulemusega 9:2. 3. koha teenis 2010. aastal Narva Gol, kes oli otsustavas mängus 7:1 parem võistkonnast FC Kiired Jalad.

FC Risti on tähelepanuväärne selle poolest, et võistkonnas mängib korraga seitse venda.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz