Läänemaa naiste jalgpallimeister on EVL Taebla

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

17. septembril punkti saanud Läänemaa naiste 2011. aasta jalgpallimeistrivõistlustel keegi EVL Taebla naiskonda üllatada ei suutnud — eeldatav favoriit sai kindla võidu. Teiseks tuli Lõuna-Läänemaa JK ja kolmandaks Läänemaa JK esindus. Võitjanaiskonna treener on Kairi Korpe.

EVL Taebla kogus mängukindlust Eesti naiste meistrivõistluste esiliigas. Naiskonna liider Ulrika Tülp tegi juba viiendat hooaega kaasa Eesti meistrisarjas Nõmme Kalju eest. Meistriliigas, samuti Nõmme Kaljus mängis lõppenud hooajal ka Meline Sirkel. Naiskonna ründaja Anett Vilipuu kuulub Eesti U17 naiskonna põhikoosseisu, varasemalt on Eesti noortekoondisse kuulunud Merilin Korpe. Veel kuulusid meisternaiskonda Anni Neitsov, Ly Munskind, Ulrika Tülp, Kairi Korpe ja Reelika Smill.

Teiseks tulnud Lõuna-Läänemaa JK-l (treener Jaanus Getreu) jäi võiduks puudu eelkõige mängukogemusest. Kohtumises Taebla naiskonnaga tekitati küll mitmeid häid väravavõimalusi, kuid neid ei suudetud realiseerida.

Lõppenud Läänemaa naiste jalgpallimeistrivõistlused olid arvult seitsmendad.

Enn Kerge

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments