Taebla jalgpalliväljakul tulevad kivikoristustalgud

Madiken

madiken@le.ee

Taebla jalgpallihuvilised on tuleval nädalal oodatud jalgpalliväljakult kive koristama.

Vallavalitsuse kultuuri- ja sporditöö spetsialisti Urmas Naudre sõnul on kivikoristustööd oluline osa käimasolevast Taebla jalgpalliväljaku parandustööst.

Ammu räämas väljaku uuesti mängimiskõlblikuks muutmiseks sai vald projektiraha programmist Leader. Paraku on spetsiaalse pinnast sõeluva firma kohalekutsumine kallis ning ei mahu projekti raamidesse.

„Meil on inimkästi vaja, ja mitte vähe,” koputab Naudre kõigi Taebla jalgpalliharrastajate ning fännide südamele. Naudre hinnangul oleks kokku vaja saada paarkümmend inimest.

Siiani on kõik mängud viletsal pinnasel küll mängitud saanud, kuid Naudre sõnul on näha, kuidas näiteks võõra maakonna inimesed on külla mängima tulles šokeeritud. Jalgpall on tempokas mäng, mille harrastamine ebatasasel pinnasel on ohtlik.

Kuigi projektiga on vallal aega tegeleda kuni kaks aastat, üritatakse Naudre sõnul selle aastanumbri sees valmis saada. "Tahetakse ju võimalikult kiiresti mängida," lisas mees.

Kivikoristustalgud toimuvad tuleval teisipäeval, 13. septembril kell kuus õhtul Taebla jalgpalliväljakul.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments