Nõva kooli vallandatud direktor tegi valimisliidu

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Nõva kool Virve Tauts (9)

Valimisliidu Kodune ja Kultuurne Nõva registreerisid Lääne-Nigula volikogu valimistele Kaidi Silver-Schöbe ja Virve Tauts (pildil). Varem oli Lääne-Nigula valimistel osalemisest teada andnud praegusi vallajuhte koondav Ühinenud Kogukonnad.

Lääne-Nigulaga ühinevad sel sügisel Nõva, Noarootsi, Kullamaa ja Martna vald.

Silver-Schöbe sõnul oli ta väga üllatunud, et kusagilt peale Nõva ei tulnud kitsamat piirkonda esindavat valimisliitu. „Mõtlesin, et iga piirkond tuleb välja,” ütles ta.

Nõva valimisliidus kandideerib alla kümne inimese, nende nimesid Silver-Schöbe veel välja ei öelnud.

Kui valimisliit peaks pääsema Lääne-Nigula volikokku, on selle esmaeesmärk võidelda Nõva piirkonna ja selle külade eest. „Et elu Nõva kandis seisma ei jääks,” ütles Silver-Schöbe.

Valimisliidu Kodune ja Kultuurne Nõva teine registreerija Virve Tauts kaotas möödunud nädalal konflikti tõttu praeguste vallajuhtidega Nõva kooli direktori koha. „Eks kool ole maal üks elu osa ja seda tuleb hoida, aga valimisliidus me ainult koolile küll ei keskendu,” ütles Silver-Schöbe.

Kui Kodune ja Kultuurne Nõva ei võida valimisi terves Lääne-Nigulas, pole sellest midagi katki. Uues vallas tekib pärast liitmist neli osavalda, mille osavallakogu koosseis moodustatakse valimistel osalenud selle piirkonna elanikest „suurte” valimiste häälesaagi põhjal. Nõva osavallakogus tahavad Koduse ja Kultuurse Nõva liikmed kindlasti kaasa rääkida, ütles Silver-Schöbe.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
28 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nõva
6 aastat tagasi

Suurepärane ettevõtmine! Toetan vapraid naisi!

Naabervalla
6 aastat tagasi

mehel pole Nõvaga otsest pistmist,aga minu hääle saavad ka need tüdrukud . Ma ei imesta üldse ,kui see valimisliit saab 2x rohkem hääli,kui Nõva vallas elanikke .

jah, just
6 aastat tagasi

nii näidataksegi koht kätte ülbitsejatele, kes arvavad, et on asendamatud. Uued inimesed uues liidus, andke aga tuld ja rahvas, valige ÕIGED nimed , et elu edeneks -nüüd on see aeg , kus seda teha.

Margus
6 aastat tagasi

Super!!! On aeg muutusteks!

põdrad metsast
6 aastat tagasi

Tublid tüdrukud olete seal Kaidi ja Virve, nõva laste kool on rajatud nõvale.

Käed eemale koolimajast – ärikad, ahnitsejad, teil pole õigust tõsta kätt lasta vastu!!! Häbi!

õige
6 aastat tagasi

Keegi peab ju laste eest seisma. Vald ei suvatsenud isegi algtasemel tegevuskava noorte huvihariduse rahastuse tarbeks kirjutada, minu arust näitab see üsna ilmekalt suhtumist Nõva lastesse. Nõva kooli kodulehel on üleval kõik projektid, mille jaoks kool näiteks rahastusi küsinud on ja need ka saanud. Lapsed on meie tulevik.

Veel õigem
6 aastat tagasi
Reply to  õige

Need pigem puhtakt V.Tautsi poolt välja võideldud rahastused. Vaatame mitu raha pritsumees kooli sisse toob!

mäe pealt
6 aastat tagasi

olen ka kahe käega poolt. Tubli algatus ja edu teile!

ja
6 aastat tagasi

Küttekulud kontrolli alla!

tubli
6 aastat tagasi

Väga hea, nüüd on kedagi valida.
Senised susserdajad ei julge oma liiduga väljagi tulla, peidavad end suurte poiste undruku alla, haledad nagu nad on

avalik saladus
6 aastat tagasi

Eakate “töötlemine” Nõval ei ole kahjuks jah mingi erand, vaid kujunenud suisa üheks valimiste osaks, etapiks..

Nõva
6 aastat tagasi

vanurid hoidugem sinisest elmost! Eriti need, kel vallast mõni toetus saada või mingil muul moel vallast sõltuvad. Ilmselt ei pääse ähvardustest ka neil valimistel, targem on väravad kinni ja uksed lukus ja kepid-luuad ligiduses hoida.