MTÜ Läänemaa Rannakalanduse Seltsi teade

Alar Birk

alar.birk@le.ee

MTÜ Läänemaa Rannakalanduse Selts kuulutab välja EMKF meetme „Kalanduspiirkonna kohaliku arengu strateegia rakendamine “  2017 aasta teise taotlusvooru 

Projektitoetuse taotlusi võetakse vastu järgmistes tegevussuundades 
1. Kalavarude taastootmine ja kudealade taastamine. Toetusvahendite maht 40588€
2. Kalandus/merendus traditsioonide edendamine ja sotsiaalse heaolu edendamine. Toetusvahendite maht 66118€

Projektitoetuste taotlusi võetakse vastu 25 – 29 september 2017. 
Projektitoetuste taotlusi saab esitada paberkandjal  MTÜ Läänemaa Rannakalanduse Seltsi kontoris aadressil Haapsalu Nurme 2 kell 9.00 – 16.00
Posti teel võib taotlusdokumendid saata aadressil Haapsalu 90501 Nurme 2. Postiga saadetud taotlused peavad kandma hiljemalt 29. septembri postitemplit. 
Digitaalselt allkirjastatud taotlusi võib saata e-posti aadressile info@lrs.ee. Digitaalselt allkirjastatud taotlusi võetakse vastu kuni 29.septemberi kella 19.00ni
Taotlusvormid leiab ühingu koduleheküljelt www.lrs.ee  alajaotus taotlusvormid ja nõutavad dokumendid või PRIA koduleheküljelt www.pria.ee 
  
Projektitoetust saavad taotleda: 
Kalavarude taastootmise ja kudealade taastamise tegevussuund: KOVid, MTÜd või SAd kelle põhikirjaliseks eesmärgiks on kalavarude kaitse ja säilitamine. 
Kalandus/merendus traditsioonide edendamise ja sotsiaalse heaolu edendamise tegevussuund: KOVid, kalandussektori MTÜd või SAd, kalandussektori välised MTÜd või SAd
Projektitoetust saavad taotleda need eelpool loetletud juriidilised isikud, kelle asu- või tegevuskoht on Läänemaal (Hanila, Lihula, Ridala, Martna, Lääne Nigula, Noarootsi, Nõva, Vormsi) vallas või Haapsalu linnas.   
Täpne loetelu juriidilistest isikutest ja omafinantseeringu määradest leiab ühingu koduleheküljelt www.lrs.ee  projektitoetuste alajaotusest.  

Projektitaotluste hindamine 
Esitatud taotlusi hindab MTÜ Läänemaa Rannakalanduse Selts üldkogu poolt kinnitatud 9 liikmeline hindamiskomisjon alljärgnevate kriteeriumite alusel. 
Üldised hindamiskriteeriumid 
1. Projekti kooskõla Läänemaa rannakalanduse strateegia eesmärkidega
2. Kavandatud tegevuste kaudu loodav kasu kaluritele, rannakalandusele ja Läänemaa rannakalanduse piirkonnale
3. Kavandatud investeeringute ja tegevuste elujõulisus
4. Projektitaotluse sisemine sidusus ja süsteemne läbimõeldus
5. Projekti teostatavus ja kindlustatus inimkapitaliga
Teljespetsiifilised hindamiskriteeriumid  
Kalavarude taastootmine ja kudealade taastamine
1. Kavandatud tegevused tuginevad uuringutele ja kalateadlaste eksperthinnangutele.
2. Investeeringuobjekt on märgitud Keskkonnaameti või Keskkonnaministeeriumi perspektiivsete kudealade nimistusse ning investeeringule on saadud Keskkonnaameti pädeva ametniku hinnang ja kooskõlastus. 
Kalandus/merendusalaste traditsioonide säilitamine ja edendamine. Sotsiaalse heaolu edendamine  
1. Kavandatud tegevused on suunatud laiale isikute ringile. 
2. Kavandatud tegevused aitavad kaasa kalandus ja merendus traditsioonide säilimisele ja edendamisele. 

Hindepunkte taotlustele antakse 0 – 5. Taotluste paremusjärjestus moodustub saadud hindepunktide aritmeetilisest keskmisest. Paremusjärjetusse ei asetata neid taotlusi mille hindepunktide aritmeetiline keskmine on alla 3  hindepunkti.  Taotluste, mille toetuse maht ületab 60 000 euro piiri, paremusjärjestuse kinnitab ühingu üldkogu, taotluste, mille toetuste maht jääb alla 60 000 euro 
piiri, paremusjärjestuse kinnitab ühingu juhatus. 
Projektitaotluste detailse hindamiskorra ja kriteeriumitega  saab tutvuda ühingu koduleheküljel www.lrs.ee projektitoetuste alajaotuses. 

Konsultatsioonivõimalused 
info ja konsultatsioonide saamiseks võib kontakti võtta  telefonidel 52 86 024 ja 53 019 815 e-mail info@lrs.ee või MTÜ Läänemaa Rannakalanduse Selts kontoris aadressil Haapsalu Nurme 2  äripäeviti. Kohtumised palume ette kokku leppida. Valiku erinevatest abimaterjalidest taotluse koostamiseks leiab ühingu koduleheküljelt www.lrs.ee alajaotusest abimaterjalid ja nõustamisvõimalused.

Läänemaa rannakalanduse selts

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments