Pevkur loodab kiiresti leida uue Reformierakonna peasekretäri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

REF Hanno Pevkur urmas lauriReformierakonna esimees Hanno Pevkur avaldas lootust, et leiab kiiresti peasekretäri ametist loobunud Rait Pihelgase asemele uue inimese.

“Olen juba alustanud kandidaatide otsimist ja esimesel võimalusel juhatus ka arutab seda,” ütles Pevkur esmaspäeval BNS-ile.

Kolmapäevast tööd alustama pidanud Pihelgas andis erakonna juhatusele esmaspäeval teada, et ei saa perekondlikel põhjustel 1. veebruarist peasekretäri kohale asuda.

Pevkur kinnitas, et sellest kuupäevast lõpeb senise peasekretäri Reimo Nebokati tööleping ja keegi peakontori töötaja hakkab täitma peasekretäri kohuseid.

“Ma ei hakka ennustama, kui kaua uue peasekretäri leidmine aega võtab,” sõnas Pevkur. “Hea oleks, kui see küsimus saaks ühe päevaga lahendatud, aga ma pean olema kindel, et see inimene sobib peasekretäriks.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Inimesed
7 aastat tagasi

toovad viimasel ajal tihti põhjuseks perekonda ja perekondlikut traagikat. Loodan väga, et nii tõsiste asjadega ei manipuleerita.

Kuglimugli
7 aastat tagasi

Vbl mees hirmutati ära ? Tuleb maalt ja kohe pealinna … A kellele neid erakondi üldse vaja on… Üks koli koristamise õpetusi on – kui ilma läbi saab, tuleb minema visata …

Kont
7 aastat tagasi

Pakuks ühe ausa ja põlise läänlasest kandidatuuri, härra Pook-i.
Kuna härra Pook on hetkel tutvumisreisil Itaalias ja naudib sealset veinikultuuri, siis läheb natuke aega, ennem kui kodumaale jõuab ja siinsete uute oludega ennast kurssi viib.
Tervis vajab ka mõnda aega turgutamist kohalike jookidega, sest järsk üleminek viinalt ja kolmekordselt veinidele ei ole kerge.
Aga võib loota, et hr Pefkur ei hakka kiirustama ja ootab ära.

Saarlane
7 aastat tagasi

Kübe ei suuda isegi Raudteejaama pargist uue õlle järgi minna,mis otsa tegemisest siin rääkida. Saadab Karuott rmae järgi nagu jooksupoisi.

Kuli
7 aastat tagasi

Kübe teeb äkki otsa ära?

Vandaal
7 aastat tagasi

Sel juhul ainuõige vastus on -nebukatt

mida
7 aastat tagasi

te niisama pilate, tegu on tõsise töökohaga ja oluline on, et selle täidaks igati sobilik isik.Pole ju sugugi ükskõik kuidas ja kui edukalt meie elu riigis kulgeb.

...
7 aastat tagasi

Äkki Parbus läheb?

Sõbralik
7 aastat tagasi

ma olen nõus ise tulema….