Hiidlaste üle visatakse Leigeri saabumise puhul nalja

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Leiger 2016-12-09Leiger teekond. Foto: TS Laevad

Hiiuleht kirjutab, Facebookis soovitakse hiidlastele juba õnne uue aluse liinile saabumise puhul.

"Keegi naljatas, et hiidlaste ootus on nii suur, et saar on juba kreenis, kuna kõik saareelanikud seisavad põhjakaldal ja vaatavad merele, et näha Leigri saabumist."

Sellest, kui tähtis uue laeva tulek hiidlaste jaoks on, annab aimu ka see, et näiteks Lauka põhikool korraldab 22. detsembril temaatilise jõulupeo “AHOI. Leigri kojutulek”, mille sisuks Leigri teekond Türgist koju, Hiiumaale.

Täna pärastlõunal jõuab Leiger Rohuküla sadamasse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Populaarne Probleem
7 aastat tagasi

Kujutage ette aferismi tippu kui Leedo oleks Toompea korruptantidega kokku leppinud ja kogu see saaga oleks näitemäng rahvale, et riigikassat tühjendada? Leedolt võetakse liinid käest, siis ostab riik temalt ühe vanarauahunniku kaks korda kallimalt ära kui too omal ajal maksis! Seejärel soetab riik 4 uut parvlaeva, mille varsti uuesti erastab ja siis poliitilistes tõmbetuultes satuvad need ringiga Leedo kätte!!! Oleks ju nagu Vestman ja Piibeleht, kus viimane läks Vestmanile kosja tema enda rahadega!

juss
7 aastat tagasi

mida nad seal põhjakaldal ootavad? kas tuleb talinast?