Lääne Elu paberleht laupäeval, 24. septembril

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

lel2409001

 

Kodukant Läänemaa koondab konsulendid

Leader-raha jagava Kodukant Läänemaa juhatus otsustas koondada konsulendid Lea Laia ja Larissa Mandeli, ning võtta nende asemele projektijuhi. Kodukant loodab leida uue töötaja, kes valdab paremini inglise keelt ja on osavam suhtekorralduses. Ainsana jääb paika tegevjuht Ene Sarapuu.

PRIA käib Ridala vallaga käib Eesti parima väikesadama pärast kohut

Merekultuuriaasta 2016 ja riigihalduse minister Arto Aas kuulutasid Puise sadama üheks kolmest Eesti kõige paremast väikesadamast. Samal ajal peab Ridala vald käima PRIAga kohut, sest viimasele tundub, et sadama ehitushange oli valesti tehtud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
seda, et
7 aastat tagasi

see Liiva Lea sai küll asja eest… Silma ees mesimagus nägu ja jutt, aga nii kui selja pöörad saad noaga selga. Väga oma kasude peal väljas nõuka-aegne mutt.

nojah
7 aastat tagasi

… eks said lahti ikka “teenete” eest. Natuke korrumteerunud värk seal. Käsi peseb kätt ja “sõbrad” jagavad raha.

Tiri Nippi
7 aastat tagasi

Kust otsast ta hea suhtleja on. Kodukandi liikumine sai loodud selleks et läänemaa väljarännet ja ääremaastumist natukenegi peatada. Kas see eesmärk on saavutataud – EI OLE. iga päevaga läheb aina hullemaks. Kas Sarapuumutt on kas või ühe visioonikujunduse artikli kirjutanud sellel teemal – EI TULE NAGU MEELDE. Kas keegi kordukandiliikumisedst on seda lünka täitnud – EI OLE. Ainus mis meelde tulevad on rahajagamise skandaalid. Tunne oleks nagu oleks nendel pensinäridel sada meetrit kivi aegda ajude vahel. Nõukogu on sama sugune. Kuula selle Köstri möla seal.

Mina
7 aastat tagasi

Ene on sõbralik ja hea suhtleja. Punkt.

appi
7 aastat tagasi

Ene Sarapuust oleks pidanud koondamist alustama, mitte teda alles jätma.