Enamik PKCst koondatud läänlasi on leidnud uue töö

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Majanduskriisi ajal pidi PKC Haapsalu tehas saatma töötajaid sundpuhkusele, kuid juba üle aasta on tehases juhtmekeerajaid olnud puudu. Foto: Arvo Tarmula

PKC Haapsalu tehasest koondatud töötajad on leidnud töö. Arvo Tarmula

Töötukassa analüüsiosakonna andmeil on 71 protsenti PKCst koondatud 252 läänlasest leidnud uue töö.

Üldse on ajavahemikul 2014. aasta detsembrist tänavu 31. maini töötukassa Läänemaa osakonnas registreeritud töötuks 252 inimest, kes on koondatud PKC Eestist. Töötukassa andmeil on neist tööle rakendunud 179 inimest.

„See on positiivne üllatus, et nii palju PKCst koondatud inimesi on töö leidnud,” ütles töötukassa Läänemaa osakonna juhataja Evelin Kullison, kelle sõnul pakkus töötukassa PKCst koondatuile mitmesuguseid teenuseid, nt koolitus ja tööpraktika, ning vahendas töökohti.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mees+metsast
7 aastat tagasi

Seda töötukassa asja peaks päris uurima, et mille eest seal palka makstakse, kui ära koondati ja end seal arvele võtsin, siis küsin kohe, et kas ka kusagile koolitusele saab, kuna mul “D” kat. puudu, uurisin pisut, et kui kool läbi, et kas ka tööd on, sain paarist firmast päris head tagasisidet, aga koolitusele mind ei saadetud, põhjuseks öeldi, et saan ehk oma õpitud erialale kindlasti ju kevadel tööle, Olen 20 aastat traktorirooli keeranud. Kuna otsisin , aga ka uusi väljakutseid, läksin omal käel kursustele, lõpetasin need ja tegin ka nn kutsetunnistuse ja nüüd juba 5 kuud ametis . Kõik oleks… Loe rohkem »

Hardi
7 aastat tagasi

Töötukassa teeb oma tööd neile antud võimaluste piires ja need on küll imepisikesed, aga inimene peab endale ise töö leidma.Ja kui leiab, on töötukassa plussis: olime tublid……

vanaeit
7 aastat tagasi

Ma olen ka nõus,et töötukassa ei tee oma tööd hästi??

aiku
7 aastat tagasi

mõtetu koht see töötukassa

juss
7 aastat tagasi

Töötukassa????? HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAA!! jne 7X

Madis
7 aastat tagasi

Üks koondatutest otsis ise endale töö ja läks Saksamaale ametisse.Kas see juhtum läks ka Töötukassa edulugude kirja?

Ohoh
7 aastat tagasi

Mina nt küll pole leidnud. Ma ei tea kas olen mingi imelik, aga minu arust on see töötukassa ikka täiesti mõttetu koht. Palka saavad ankeetide täitmise eest. Üritavad mulle seal igasugu imeameteid igakord pähe määrida, peaasi et lahti saaks. Tahan ka tööd, kus see minu kvalifikatsioonile vastav töö siis on, töötukassa, ah? Ma oskan ise iga kell paremini tööd otsida kui nemad seda pakkuda. Kui saan tööle, siis mitte tänu neile.

No jah
7 aastat tagasi
Reply to  Ohoh

Täesti olen nõus.