Läänlased kaotasid jalgpallilahingus saarlastele kümne väravaga

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Jalgpall Hiiumaa vs Läänemaa (21) (1280x853)

Kaks aastat tagasi kohtus Läänemaa koondmeeskond Hiiumaaga, keda võideti 6:0. Foto: arhiiv

Lääne maakonna koondvõistkond kaotas eile maavõistlusmängus Saaremaa vastu 11:1, kirjutati Läänemaa jalgpalliklubi Facebooki lehel.

Saarlastest tegid kübaratriki Mikk Rajaver ja Sander Laht. Kaks väravat lõi Maarek Suursaar. Veel lõid värava Sander Seeman ja Mario Pruul. Omavärava lõi Bert Rotberg. Ainukese värava lõi saarlaste võrku Artur Matto.

Läänemaa mängis kooseisus Siim Pikkaro, Andro Aavik, Bert Rotberg, Rasmus Nikkel, Raivo Moorlat, Morten Saar, Artur Matto, Talis Tamm, Karmo Einmann, Kristo Enn ja Reilo Mark.

Saaremaa meeskond koosnes FC Kuressaare mängijatest, kes liigajalgpalli mängivad Esiliiga B-s, kus ollakse kindlalt esikohal.

Saaremaa koosseis: Enri Nurmik, Urmas Rajaver, Mario Pruul, Elari Valmas, Alari Saar, Sander Laht, Mikk Rajaver, Margus Rajaver, Karmo Paju, Sander Seeman ja Maarek Suursaar. Vahetusest sekkus Märten Opp.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Endel
7 aastat tagasi

Jah süüdi on muru ja Pohlak ning veel kindlasti ka Euroliit jne.

Endel
7 aastat tagasi

Üks nimetu kiidab siin poisse kes tulid jaaniajal vabast tahtest maakonda esindama.
Kas siis saarlastel ja teistel polegi vabaaeg ? Kui ei leia põhjust siis ole parem vait ,tundud väheke targem !

Kes tellib muusika?
7 aastat tagasi
Reply to  Endel

Muhumaal Krundi sporditalu loodusliku murukattega (loe karjamaal) peetud maavõistlusel esindas Saaremaad FC Kuressaare, mille omanik ja suurrahastaja on teatavasti hr Vest. Kes maksab, see tellib ka muusika. Tänu tellijale oli ka koosseis parim võimalikust. Läänemaa poolt oli tellijaks ehk maavõistluseks tiimi välja paneku eest vastutajaks ametlikult SL Läänela.Tundub, et viimasel juhul ei suudetud pakkuda piisavalt motiveerivat motivatsioonipaketti. Samas- saarlased on võimali üle trumbata juba aasta pärast, kui toimub korduskohtumine. Vähemalt võistlustingimuste osas.Kui viiks selle läbi Eesti ühes parimaks peetaval murukattega staadionil, Haapsalu linnastaadionil?

Martin
7 aastat tagasi

Uskumatult nõrk tase. Kahju, sest fännina arvan, et Läänemaa jalgpall tervikuna nii nõrk pole kui välja näidatakse ja võinuks juba kõrgemale pürgida. Tundub, et kolmandas liigas jätkub veel aastaid pusimist.

Volli
7 aastat tagasi

Meeskonna treenerid Prins ja Tomingas ei saanud võistkonna koostamisega hakkama.

Endel
7 aastat tagasi

Oh tule taevas appi kui nõrk on ikkagi läänemaa jalgpalli tase !
Lehes kiidetakse mis hullu aga saarlased tõid ehk maapeale tagasi ?!

........
7 aastat tagasi
Reply to  Endel

Läänemaad ei esindanud Läänemaa parimad. Puudusid kõik kõrgemal tasemel, näiteks meistri – ja esiliigas mängivad jalgpallurid. Rimo Hunt näiteks.Väljas ei olnud isegi mitte B koondis, vaid pigem oli tegemist C või isegi D tasemel esindusega. Samas- respekt neile poistele, kes olid kaunil jaani ajal omast vabast ajast maakonna eest väljas. Vähemalt ei tulnud +/- saarlaste kasuks ehk loobumiskaotust.

herr+Ligi
7 aastat tagasi

ikka väga korralik loputamine.