Haapsalu Rat Race toetab Innoka robootikaringi

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

2014. aasta Haapsalu Rat Race rajalt. Risto Niils

 

3. juunil kell 15 jooksevad, veerevad ja jalutavad kontorirotid heategevusürituse Haapsalu Rat Race raames mööda Haapsalu promenaadi. Tänavu toetatakse sündmusega Innovatsioonikeskus Innokat uute robootikakomplektide ostmisel.

 

SA Innovatsioonikeskus Innokas koondab andekaid tehnikahuvilisi lapsi ja noori üle kogu Läänemaa, luues keskkonna leiutamiseks ja ergutades uuenduslikku mõtlemist. Lisaks robootikaringile toob Innokas Haapsallu muid noortele suunatud teadusprojekte, korraldab keelekursusi, toetab noori ettevõtluse alustamisel ja uue projekti raames pakub leiutamisvõimalusi ka kaugemate kohtade lastele, sõites eribussiga mööda Läänemaad. 

 

Rat Race’ile oodatakse osalema viieliikmelisi võistkondi, nii ettevõtteid ja MTÜsid kui ka sõpruskondi. Osavõtutasu on ettevõtetele 100 eurot, MTÜ-dele ja sõpruskondadele 60 eurot, see raha läheb Innoka robootikaringi toetuseks. Osaleda saavad kõik, olenemata vanusest, kostüümi võib vabalt valida. Distants on lühike, põhirõhk on meeleolukal nautimisel ja rajale jäävate lõbusate ülesannete lahendamisel.

 

Osalejatele on ohtralt eriauhindu, sealhulgas on auhind näiteks ka kõige robotlikuma kostüümi omanikule. Samuti on oodatud toetajad, kes rada läbida ei soovi, kuid tahaksid oma panuse muul viisil anda.

 

Haapsalus toimub Rat Race kolmandat korda. 2014. aastal koguti raha liikumispuudega inimestele vetteminekut lihtsustava silla ehitamiseks Viigi randa. 2012. aastal aga koguti raha Läänemaa Spordikooli noorte jalgpallurite toetuseks.

 

Rat Race on üle maailma korraldatav traditsiooniline kontorirottide jooks, mis annab töökollektiividele ja sõpruskondadele hea võimaluse ühiselt vabas õhus lustida.  Üritust korraldab JCI Haapsalu Ettevõtlike Noorte Koda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
rein
7 aastat tagasi

ega noored vabamüürlased vajavad ka kuhugi koondamist

märt
7 aastat tagasi

Häbemata madal tase ikka JCI Haapsalu Ettevõtlike Noorte Koja poolt. Ilmselt on see selle organisatsiooni sooritusvõime lagi ja see on masendav.