Jüri Lina räägib oma Aasia reisikogemusest laupäeval Beguta taimetoidukohvikus

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

beguta3

Jüri Lina on laupäeval loenguga Beguta taimetoidukohvikus. Foto: Arvo Tarmula

Kirjanik ja filmirežissöör Jüri Lina peab laupäeval kell 18 Beguta taimetoidukohvikus loengu, milles räägib oma seiklustest Aasias.

Lina viibis seoses uuele filmile materjali kogumisega pikal Aasia-reisil, külastades kuu aja vältel Taid, Kambodzhat, Vietnami, Hongkongi, Taiwani, Koread, Jaapanit ja Hiinat.

Loenguõhtul lahatakse põhjusi, miks Taiwani elanikel on parem tervis kui naabritel ning miks sellest laiemalt ei räägita. Pealegi on Taiwan odavamaid riike Aasias, samal ajal kui Vietnam on räpasemaid ja korralagedamaid. Juttu tuleb laialdase naatriumglutamaadi kasutamise tagajärgedest. Peale selle saab kuulaja ka teada, kuidas Jaapan on lahendanud pagulasküsimuse.

Lina näitab rohkesti ka reisipilte.

Loengule on 30 kohta. Hind on 5 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Juss
8 aastat tagasi

Keegi võiks veidi ka Itaalia kööki tutvustada. Olen seal reisil käinud ja teen neid toite sageli, kuid hea oleks väheke “värskendust” ja uusi ideid saada. Aga Aasia söök on ka muidugi väga hea. https://itaaliareisid.wordpress.com/