Toomas Vitsut: Karilaid peaks tunnistama, et ta kandideerib Savisaare toetuseks

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Jaanus Karilaid avas mais 2015 Haapsalu kultuurikeskuse vabadussõjalaste näituse. Foto: Merilin Kaustel-Lehemets

Karilaid ja Vapside näitus. Foto MerilinJaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula

Riigikogu liige Toomas Vitsut on otsustanud kandideerida Keskerakonna esimehe positsioonile, sest tunneb, et nii talitades saab ta toetada Kadri Simsoni saamist Keskerakonna juhiks, teatas erakond.

„Olen varasemalt öelnud, et toetan Kadri Simsonit ja see ei ole muutunud. Täna me näeme, et Edgar Savisaare toetuseks on enda kandidatuuri üles seadnud Jaanus Karilaid, kelle ainus tegelik eesmärk on Kadri Simsoniga tüli kiskuda ning segadust tekitada. Pean sellist käitumist ebaeetiliseks ning erakonda lõhestavaks,“ ütles Vitsut.

„Minu eesmärk ei ole kedagi laimata – kandideerin selleks, et toetada Kadri Simsonit ning laiendada tema toetajaskonda. Olen selle algusest peale ausalt välja öelnud. Soovitan ka Jaanus Karilaidil lõpetada keerutamine ning tunnistada, et ta kandideerib Edgar Savisaare toetuseks,“ lisas Vitsut.

Vitsuti sõnul toetab ta Kadri Simsonit, sest Keskerakond vajab esimeest, kelle põhiline ressurss läheks erakonna arendamisele ning edasiviimisele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments