Lääne Elu paberleht laupäeval, 14. novembril

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

 

lel1411001

Läänemaa ideed: mootorsaeranits ja laulma õpetav äpp

Äriideede konkursil Ajujaht jõudis saja parima hulka kaks Läänemaalt esitatud ideed: mootorsaeranits ja laulma õpetav äpp Levon.

Mootorsaeranitsa idee esitas Ajujahile restauraator ja puutöömees Laur Oberschneider, kes tunneb sellisest mootorsae seljaskandmise vahendist oma igapäevatöös puudust tunneb.

Laulma õpetava äpi Levon esitasid konkursile juba e-muusikakooliga tuntuks saanud Läänemaa ühisgümnaasiumi abituriendid Markus Lember ja Karel Nappus.

Tuleõnnetus rikkus noore naise elu igaveseks

Noore naise kogemata põlema süüdanud ja talle eluaegsed vigastused tekitanud Kaido ei pea selle teo eest vangi minema, kui ta ei riku kahe aasta jooksul seadust, aga ta peab maksma 20 000 eurot valuraha.

Sel esmaspäeval Haapsalus kohtumajas otsuse väljakuulutamisega lõppenud õnnetus juhtus mullu 6. juuli öösel Noarootsis, kus sadama ääres rannas telkis üks Läänemaale puhkama sõitnud seltskond 25–30aastasi inimesi. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tädi Maali
8 aastat tagasi

Riigivalitsejatel on vaja sõpruskonnale raha. Seetõttu hävitame elu väljapool kaht suuremat linna ja veeretame kulud , mis vähegi võimalik, elanike kaela. Eakas pensionär ei sõida pealinna arsti juurde , sest autojuhtimiseks on vaja linnas sõidu kogemusi , ühistranspodiga ei saa. Öömajaks puudub võimalus jne. Arstidel pole vaja provintsi “komandeeringusse ” minna. Arsti järjekorrad kaovad, sest patsientidel pole ju võimalust arsti juurde pääsemiseks. Just niisugust Eestit me ju tahame. Ja see Eesti on meil niikaua kui oleme orjameelsed ja omaenese eest ei võitle. Läänemaa Haigla ! Seisa oma patsientide eest ! Teid on läänlastele vaja.

Konrad
8 aastat tagasi

160 inimest on tapetud Pariisis ja meil on inimesed nagu Koit Uus, Innar Mäesalu, kes tahavad neid terroriste siia majutada. Samas peavad silmas eelkõige omakasu.

ei midagi
8 aastat tagasi
Reply to  Konrad

isiklikku seltsimehed, see on lihtsalt juunikommunistide bisnes

to 21.45
8 aastat tagasi

Hea,kui kuu õige on!

nutikmuikam
8 aastat tagasi

Tea,kas on kalender muutunud või midagi muud,aga nüüdsest tuleb Lääne Elus peale reedet neljapäev.Aitäh ajakirjanikuonu,jo mul jäi omal ajal koolis see tund vahele,kus kalendrist räägiti…