Kaitseväe ja Kaitseliidu Piirsalu baasi ja selle lähiala detailplaneeringu ja keskkonnamõju strateegilise hindamise aruande avalikustamine

Kylaline

info@le.ee

Risti vallavalitsus algatas Kaitseväe ja Kaitseliidu Piirsalu baasi ning selle lähiala detailplaneeringu (DP) 15.05.2013. a. Risti vallavolikogu 21. augusti 2013 otsusega nr 26 otsustati menetleda detailplaneeringut üldplaneeringut muutvana ja algatati planeeringuga kavandatava tegevuse keskkonnamõju strateegiline hindamine (KSH). Planeeritava ala suurus on u 677 ha. Detailplaneeringu eesmärk on Piirsalu baasi maa-ala tsoneerimine, hoonestusalade ja ehitusõiguse määramine, liikluskorralduse, parkimise ja tehnoehitise kavandamine, heakorrastuse ja haljastuse põhimõtete lahendamine ning vajalike piirangute määramine. Lääne-Nigula vallavolikogu võttis 28. oktoobril vastu detailplaneeringu ning suunas koos KSH aruandega avalikule väljapanekule.
Detailplaneeringu algataja on Risti vallavalitsus, korraldaja on Lääne-Nigula vallavalitsus. Planeeringu koostaja on Sweco Projekt AS ja KSH tegija OÜ E-Konsult. Planeeringu kehtestaja on Lääne-Nigula vallavolikogu.
DP ja KSH aruanne on avalikustamiseks kättesaadav 9. novembrist 7. detsembrini Lääne-Nigula valla kodulehel http://www.laanenigula.ee/detailplaneeringud ja ka Lääne-Nigula vallavalitsuse Risti teeninduskeskuses Haapsalu mnt 4, Risti alevik, ning Taebla vallamajas Haapsalu mnt 6, Taebla alevik. KSH aruande ja planeerimislahenduse kohta saab esitada ettepanekuid, vastuväiteid ja küsimusi kohapeal või elektroonselt 6. detsembrini vv@laanenigula.ee.
KSH aruande ja detailplaneeringu avalik arutelu on Piirsalu seltsimajas 8. detsembril algusega kl 14, tutvustatakse KSH aruannet ja detailplaneeringu lahendust ning päevakorda tulevad esitatud ettepanekud, küsimused ja väited.

Lääne-Nigula Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments