Läänemaa JK Haapsalu põrus

Kaie Ilves

kaie@le.ee

21541562569_e57827314f_o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Oliver Tsupsman

Läänemaa JK Haapsalu põrus Tallinna ülikooli duubelmeeskonna vastu täielikult ja kaotas koduväljakul 1:4. Täna võõrustas Läänemaa JK Haapsalu III liiga lääne tsooni kohtumises FCF Tallinna ülikool II-te, kellele 1:4 alla jäädi.

Kohe varakult jäädi külaliste surve alla ja oma mängu ei suudetud piisavalt hästi üles ehitada. Eksiti liiga kergelt söötudega, jäädi olukordadesse hiljaks ega jõutud meeskonnana tagasi kaitsesse. Ei läinud väga palju aega, kui Läänemaa JK Haapsalu kunagine ründaja Mark Kolosov, kes nüüd mängib FCF Tallinna ülikooli ridades II liigas, pääses Läänemaa kaitseliini selja taha ja lõi palli värava alla nurka – 0:1 külalistele. Vaheajavile tuli kodumeeskonnale kergendusena. Teisel poolajal suudeti rünnakuid ehitada märksa paremini, kuid endiselt tuli ette lohakaid pallikaotusi ja lihtsaid eksimusi, mis suures osas ka ära karistati. Nõnda sündis ka 0:2 värav ja taas värava autoriks Mark Kolosov.

 

Teise poolaja keskel vahetati keskväljale sisse Ivo Ideon, kes kiirelt initsiatiivi haaras ja palli kiirelt liikuma pani ning tagatipuks ka väravasööt Vladislav Šikirjavõile, kes saatis karistusala äärelt suurepärase löögi väravasse 1:2, suur kergendus ja motivatsioonipuhang mängijatele ja pealtvaatajatele. Kahjuks aga mängiti see võimalus sama kiirelt maha kui võideti. Ligi minut pärast läänlaste väravat lõi Timo Erkki Huttunen kontrarünnakust värava ja taastas ülikooli kaheväravalise eduseisu 1:3.

Järjekordse kontrarünnaku pealt tegi Talis Tamm Mark Kolosovile vea ja peakohtunik määras penalti, kuid Henri Prii sooritatud löögi tõrjus Hendrik Siht endale omaselt ära. Enne mängu lõppu vormistati ka mängu lõppseis, kui taaskord pääsesid läänlaste enda eksimusest külalised kiirrünnakule. Kolosov andis vasakult äärelt mõõdetud söödu karistusala keskele, kus oli täiesti vabaks jäetud Tarmo Erik Huttunen ja seis 1:4 tõsiasi.

Peab tõdema, et seis oleks võinud olla ka läänlaste jaoks kordades hullem, kuid mitmed joonelt päästmised viimaste meestena ja ülikooli ründajate enda raiskamised hoidsid skoori sellisena, nagu ta oli. Läänemaal võimalusi peaaegu ei olnudki.

Läänemaa JK Haapsalu koosseis: 1-Siht, 3-Rotberg, 47-Korpe, 20-Tamm, 5-Koppel (23-Koel), 7-Kruuspan, 15-Avila, 22-Koppel (16-Ideon), 8-Bragin, 4-Salf (19-Linder), 10-Šikirjavõi.

Läänemaa JK Haapsalu järgmine mäng toimub pühapäeval, 4. oktoobril, kui sõidetakse külla Kärdla linnameeskonnale.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Saldejums
8 aastat tagasi

(kui ei eksi), siis tuleb parem tulemus. Nii on õige.

Saldejums
8 aastat tagasi

No esimene hooaeg teisest klassist treeneriga. Suuremad nõudmised, mängijatele uued taktikalised nünasid. Olen veendunud, et järgmine hooaeg, kui meeskond püsib vähemalt sama ja on see sama flora noortetreener (kui ei eksi, siis tuleb parem tulemus.

to sptesialist
8 aastat tagasi

muruväljak täitsa olemas ning eestis kindlasti tipptasemel, kunstmuru on see, mis on vajaka (väike ja väga kehva kvaliteediga)

Spetsialist
8 aastat tagasi

Tegelikult on puuduseks korraliku muruväljaku puudumine kogu hooaja jooksul. Kas tõesti ei suuda linnavalitsus maakonna parimale võistkonnale luua korraliku tingimusi. SEE ON KOGU maakonna esindamiseks hädaVAJALIK

Ivo
8 aastat tagasi

Vilets kambavaim, pidev üksteise vigade kallal näägutamine ja sellega seoses enesekindluse puudumine. Oma mängu lõhuti ise , vastasel polnud väga vajagi seda teha.

Kaarlimäe
8 aastat tagasi

väljakul peabki palju juttu olema, kuid see jutt tuleb ka tulemuseks realiseerida.

andrus494
8 aastat tagasi

Karuteene meie meeskonnale on varakevadised mängud ‘laste’ kunstmurul. Seal võetakse maksimum ja kui siis täismõõdus väljakule pääsetakse, on tagasilöögid kindlustatud. Pluss veel mingi alatine kamm sügisel hooaja lõpuga. Eredamad näited kaka aastat tagasi võõrsilmäng MRJKga ja eelmine hooaeg kodune üleminek ‘saekaatri’ satsiga….

fänn
8 aastat tagasi

Sellise mänguga tuleb ka edaspidi jääda madalaimasse liigasse. Väga palju on juttu aga vähe tulemusi meie jalkameestel. Kahju.

herr+Ligi
8 aastat tagasi

kurb, siis tuleb veel üks aasta madistada kolmandas…………..