Endisest Obolonist saab Valge Maja

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Endisesse Gulliveri ja Oboloni kõrtsi Haapsalus tulevad pidulike sündmuste tähistamiseks mõeldud ruumid.

Kalda tn 3 asuva maja omanik tallinlane Tiina Kalda ütles, et ruumides saab korraldada klubilisi üritusi ja pika laua pidusid, ka seminare ja koolitusi. Majja, mida vanemad haapsallased mäletavad kala- ja piimapoena, mahub kuni 50 inimest. 

Ruumide rentijatena näeb Kalda täiskasvanud inimesi. "Sellepärast tegingi, et näiteks 40aastastel pole siin kuhugi minna," ütles Kalda. Sidet Haapsaluga Kaldal ei ole, siiatuleku plaan tekkis kultuuriüritustel käies. Maja nimeks saab Valge Maja.

Ruumid on rentimiseks valmis oktoobris, kuid maja saab uudistama tulla juba nostalgiapäevade ajal – laupäeval kell 16 annab Tiina Kalda oma sõpradega seal soovikontserdi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
50+
8 aastat tagasi

Tore, et tuleb uusi kohti aga et 40-sel või veelgi vanemal inimesel kuhugi Haapsalus välja minna pole, on küll liialdus. Suurem osa Karja tn kõrtsidest näiteks pole ju üldse mingid noortekohad. Pigem virisevad noored, et neil pole kuhugi minna.