Läänemaa Turism otsib juhatuse liiget

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

möll f tarmula

Jane Möll. ARVO TARMULA

MTÜ Läänemaa Turism otsib senise juhataja lahkumise tõttu uut juhatuse liiget.

Läänemaa Turismi Nõukogu esimehe Mikk Lõhmuse sõnul on tegu erakorralise konkursiga, mille põhjuseks on endise juhataja ametist lahkumine.

„Praegune juhatuse tegevjuht soovib lahkuda isiklikel põhjustel, et asuda õppima ülikooli,” sõnas Lõhmus.

Juhataja kohale oodatakse kandideerima kõiki inimesi, kes omavad visooni Läänemaa turismi arenguks.

„Uuel juhatajal peaks kindlasti olema oma missioon Läänemaa turismi arengu osas. Ootame inimest, kellel on uusi mõtteid ja ideid, kuidas Läänemaal turismile hoog sisse lükata,” ütles Lõhmus.

Lõhmuse sõnul loodetakse suurt kandideerijate arvu.

„Turismi edendamine on Läänemaale tähtis küsimus ja ootame aktiivset kandideerimist, inimeste poolt, kes usuvad, et suudavad antud teemaga pädevalt tegeleda,” sõnas Lõhmus.

„Lahkun Läänemaa Turismi juhataja ametikohalt, sest otsustasin võtta vastu uued väljakutsed ja asuda õppima ülikooli hoopis teistsugust eriala. Kooli kõrvalt ei ole sellise organisatsiooni efektiivne eest vedamine kahjuks võimalik,” ütles senine juht Jane Möll.

Jane Möll juhib Läänemaa Turismi augusti lõpuni. „Loodame, et selleks ajaks on uus juhataja leitud. Vajaduse korral võin ka edaspidi uuele juhatajale abiks olla, et teda ametiga harjumisel aidata,” sõnas Möll.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments