Läänemaa jalgpalliklubi noored olid Rapla Jalkafestil neljandad

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läinud nädalal Raplas toimunud noorte jalgpalliturniiril Rapla Jalkafest 2015 tegid hea etteaste Läänemaa JK 2007. aastal sündinud noored jalgpallipoisid, kes saavutasid kaheksa võiskonna hulgas tubli neljanda koha.  

Võistkonna treener Triin Vellemäe oli poiste etteastega rahul. "Poisid olid tublid, eriti arvestades seda, et me olime võistluste kõige väiksema mängupraktikaga võistkond," ütles ta. 

Turniiri võitis Tallinna Kalev, teiseks tuli Paide LM Tapa ja kolmandaks Raplamaa JK Rapla. Läänemaa JK edestas Raplamaa JK Kohilat, Raplamaa JK Märjamaad, JK Tiigreid ja JK Tabasalut.

Selles eas on mängimine tähtsam, kui saavutatud koht, kuid iga hea tulemus ja mäng innustab poisse ja paneb neid üha enam palliga aega veetma.

Läänemaa JK-d esindasid: Tõnu Robert Rand, Ron Evan Krüner, Karl Kikas, Heinrich Püss, Sander Jaaska, Marten Saar, Samuel Saar, Oskar Louis Kalev, Rovien Laitamm. Treener Triin Vellemäe.

Neljapäeval alanud Rapla Jalkafesti avapäeval võitsid Lõuna-Läänemaa JK tütarlapsed 2001 sündinud vanuseastmes pronksmedali.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments