Kuressaares on nädalavahetused 14. Eestimaa suvemängud

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Sel nädalavahetusel, 10-12. juulil peetakse Saaremaal 14. korda Eestimaa suvemänge. Kuressaarde ja mujale Saaremaale sõidab suvemängudest osa võtma 3500 sportlast üle Eesti. 

Läänemaalt võistleb suvemängudel 92 sportlast, aladest on esindatud tüdrukute ja poiste jalgpall, laskmine, kergejõustik, jalgarttasport, petank, orienteerumine. Läänemaad esindavad Haapsalu, Ridala, Lääne-Nigula, Lihula, Hanila, Kullamaa, Noarootsi ja Nõva valla sportlased 

Läänemaa spordiliidu Läänela peaskretär Ülle Lass on Läänemaa esindusega rahul, sest osalejaid on paljudest omavalitsustest ja aladelt. Kergejõustikus on esindatud nii noored, naised, mehed, kui ka veteranid. Jalgpallis on väljas nii tüdrukud kui ka poisid. Paralepa jalgratturid võistlevad oma 8liikmelise esindusega Karu järve ääres jalgrattakrossil, OK Okas esindab orienteerumist ja SK Haapsalu laskjaid. 

Suvemängude tulemusetega saab end kursis hoida maaspordiliidu Jõud kodulehe kaudu.
  

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kätlin
8 aastat tagasi

Kas Risti poisid on Tuksis praegu?

Huvitav
8 aastat tagasi

Miks vehklejaid ei ole?

...
8 aastat tagasi
Reply to  Huvitav

Nad on praegu Risti korvpalluritega laagris.