Mudilaste tantsupidu läks korda

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 6

Fotod: Arvo Tarmula

Kolmandat korda peetud eelkooliealiste laste tantsupidu tõi laupäeval Haapsallu umbes 1500 tantsuhuvilist.

Lasteaialapsed, kellest kõige nooremad olid kahe-aastased, alustasid rongkäiku Haapsalu staadioni eest kell 15. Tantsupidu algas kell 16 piiskopilinnuses.

Tantsupeo ühe korraldaja Kristi Sinimetsa hinnangul kulges pidu väga hästi. „Meid oli korraldusmeeskonnas kuus, kellest kolm tegelesid loomingulise poolega ja ülejäänud kolm kõige muuga. Sellest hoolimata suutsime tantsupeo edukalt ja meeldejäävalt ära korraldada,” lisas Sinimets.

Sinimetsa sõnul tuleb nii suures rahvahulgas ikka lastega ette äpardusi. „Mõni väänas jalga, mõnele tegi tol päeval eredalt säranud päike liiga, üldse osutati esmaabi 32 korral,” sõnas Sinimets.

Sellele, kas tantsupidu järgmiselgi aastal Haapsalus tuleb, ei osanud Sinimets vastata. Tema kinnitusel ei ole tantsupeol riiklikku toetust, mistõttu on raske leida raha nii suurte ürituste korraldamiseks.

Haapsalust lõid kaasa Vikerkaare, Pääsupesa, Päikesejänku ja Tõrukese lasteaia rühmad.

IMG_0180 IMG_0251 IMG_0257 IMG_0352 IMG_0353 IMG_0359

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Haapslus suvitav soomlane
8 aastat tagasi

Palun selgitage mulle, kuidas uritus teie kultuuri arenguga seotud on ?

Tõruke
8 aastat tagasi

Pääsupesa ja Päikesejänku olid ikka ka, mi sest, et siia galeriisse ei mahtunud!