Maavanem lubab tänasest taas merejääle minna

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Noarootsi jäätee pealesõit Arvo Tarmula (3)Maavanem lubab küll merejääle minna, kuid jäätee saab ametlikult avada vaid Maanteeamet. Foto: Arvo Tarmula

Mullu 31. detsembril keelas Lääne maavanema kt Kristel Jupits merejääle mineku. Eile andis maavanem korralduse, milles tühistas toonase jääleminekukeelu.

Korraldus avaldati eile Ametlike Teadaannetes ning see jõustus tänasest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Läänemaal ei tohi homsest merejääle minna | Lääne Elu
9 aastat tagasi

[…] Jupits keelas oma korraldusega merejääle mineku 31. detsembril, merejääle lubas ta minna alates 18. veebruarist. […]

Lääne Elul
9 aastat tagasi

pole kombeks vigu parandada, isegi kui kommentaarides on kriitika põhjendatud. Siin on korduvalt viidatud keelelistele vigadele, aga keegi ei suvatse oma p****t mugavustsoonist välja ukerdada.

Maavanem
9 aastat tagasi

Kui “Mullu 31. detsembril keelas Lääne maavanema kt Kristel Jupits merejääle mineku.” Siis kes on uus maavanem, kui “Eile andis maavanem korralduse, milles tühistas toonase jääleminekukeelu”.