IRL kutsub erakondi Tallinna TV valimisdebatte boikoteerima

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

KiislerSiim Kiisler. Foto: Arvo Tarmula

Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) ei osale Tallinna TV valimisdebattides, erakonna Tallinna piirkonna esimees Siim Kiisler kutsub teisi erakondi debatte boikoteerima.

"IRL ei pea võimalikuks osaleda aastas 3,4 miljon eurot avalikku raha neelava [Tallinna linnapea Edgar] Savisaare propagandakanali valimisdebattides," teatas IRL-i eestseisuse liige ja erakonna Tallinna piirkonna esimees Siim Kiisler erakonna pressiesindaja vahendusel. Ta teatas, et IRL kutsub ühtlasi ka teisi erakondi telekanali debatte boikoteerima.

Kiisler nimetas Tallinna TV-d ebaeetiliseks ning kritiseeris samas pealinna linnavalitsuse tegevust. "Savisaar on aastaid korruptiivselt sahkerdanud linna rahaga, makstes avalike vahendite eest kinni sadatesse tuhandetesse eurodesse ulatuvad keskerakondlikud valimisreklaamid. Selline mõõdutundetu avalike vahendite kasutamine võimul püsimiseks ei saa olla õigusriigis aktsepteeritav," ütles Kiisler.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
SUREV MUTIKE
9 aastat tagasi

no mina ei võta linnakassast sentigi, ehkki nad seda va pensionärilisa mulle peale suruvad. Ja seda koledat paksu TVd ka ei vaata, puha reklaam kõik!
See aasta saavad head inimesed võimule, kes raudtee tagasi toovad ja tööd saab meil olema ja kõikse kõrgem pension euroopas ka.

:)
9 aastat tagasi

Tallinna linnavalitsuse töölised on ka maakonnalehtesid kommenteerima pandud 🙂

:::)))
9 aastat tagasi
Reply to  :)

käib jah õigustamine stiilis: “teised kaa-aa”

Ants
9 aastat tagasi

No nii, nüüd on Keskerakond süüdi, ma ei õigusta korupsiooni, 1. Milline erakond oli võimul siis, kui väikeettevõtlusele kriips peale tõmmati, 2. kes juhatas regionaalpoliitikat, kulutas riigi raha, aga tolku ei saanud sellest midagi, sest alustati ju ülevalt alla ja rahvas kolis välismaale ? 3. Kes lasevad kinni maapoode, pangakontoreid, postkontoreid muid teenuseid maapiirkondades ? Need ja veel palju muud toimuvad ebaõige juhtimise ja koostöötahte puudumisel, nii Eesti riigis seespool, kui väliskaubanduse suhetes. Mõtle ka sellele, miks põllumajandus, eriti piimafarmid on praegu raskustes, Millise erakonna liige oli erastamisagentuuri peadirektor, olete unustanud ??? Nendel valimistel rahvas valib alt üles ja mida… Loe rohkem »

IRL
9 aastat tagasi

ehk tuleb peale Tiit Moori veel keegi Haapsalu keskfraktsiooni!

rublamüüjatel
9 aastat tagasi

närvid läbi ja taskud tühjad ning tõde on valus kuulata. sopalehtelele on tekkinud vääriline vastane, aga rahva suud enam kinni ei topi ja luuaga ei hirmuta