Kooseluseaduse pooldajad alustasid uut kampaaniat

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Seoses hiljuti avatud koduleheküljega, mille autorid soovivad kooseluseadust toetanud riigikogu liikmeid häbiposti panna, on lehekülg "Aitäh, aga minu traditsiooniline perekond ei vaja kaitset" algatanud kampaania kooseluseaduse pooldajate toetuseks.

Kampaania "KOOS avatud ühiskonna poolt" võtab kooseluseaduse toetajate häbimärgistamiseks mõeldud kaks roosat tähte ja teeb nendest midagi positiivset. Kõik Facebooki kasutajad võivad enda profiilipildi külge pookida tuttavad roosad tähed, et näidata oma toetust sügisel vastuvõetud kooseluseadusele ja seda ajendanud põhimõtetele. Sedaviisi saadetakse sõnum, et kooseluseaduse toetamine pole häbi- vaid hoopis auasi.

"Kuuldu kohaselt on ühel lehel asutud tärnidega tembeldama kooseluseaduse toetajaid, justkui see oleks mingil moel häbiväärne. Meie nii ei arva. Meie leiame, et inimesed, kes toetavad kooseluseadust, toetavad mõistvamat, avatumat ja armastavamat Eesti ühiskonda," kommenteeris lehekülje "Aitäh, aga minu traditsiooniline perekond ei vaja kaitset" esindaja.

Lehekülg "Aitäh, aga minu traditsiooniline perekond ei vaja kaitset" loodi eelmise aasta aasta suvel, et näidata üles toetust kõikidele peremudelitele, sealhulgas samasooliste paaride loodud peredele. Lehega on praeguseks liitunud 18 880 Facebooki kasutajat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Andres
9 aastat tagasi

Pederastid kuulutada julgeolekuriskiks ja saata üle Narva silla itta tipa-tapa…

....
9 aastat tagasi

Kui asi puudutab seadust ,olgu asjakohane rahvahääletus,koos riigikoguvalimistega,mitte althõlma aetud asi.

Keegi
9 aastat tagasi

…pole pedesid Eesits peksnud või ahistanud. Aga need haiged soovivad,et nende haigus pole haigus ja normaalsed on hoopis haiged. Ja kuni enamuses on normaalsed, tuleb pededele pasunasse anda…

Perekonda
9 aastat tagasi

tuleb kaitsta,see on Eesti riikluse alus.Pole vaja rääkida sallivusest,sest peded on ise kõige sallimatumad,miks siis muidu sildistamine

SS minister
9 aastat tagasi

Elagu sallivus! Maha kõik, kes nii ei arva!

Eesti+Vabaks
9 aastat tagasi

Pole viga, eks tuleb ka kampaania korraldada. Kõigepealt juuksurisse ja siis spordipoodi pesapallivarustust hankima. Ja siis, lillad, tuleb Donbass teie Õuele!

EI
9 aastat tagasi

eesti rahva mõnitajatele ja hävitajatele