Haapsalu sai riigilt ristmiku ehitamiseks ligi 35 000 eurot lisaraha

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 15

Valitsuse tänase otsusega eraldatakse Haapsalu linna põhiristmiku rekonstrueerimise kallinemisest tulenevate kulude katmiseks 34 477 eurot. Jõhvi vald sai ringristmiku ülekatte ehitamiseks 114 717 eurot.

Vahendid tekkisid seoses omavalitsustele eraldatud projektipõhise toetuse raha ülejäägist, selgitas majandus- ja taristuminister Urve Palo.

Linnavalitsus sai ristmiku renoveerimiseks riigilt 505 750 eurot, linn lisas 90 000, kuid projekteerimine, järelevalve ja ehitus läheb maksma 645 270. Puudu jääb 49 520 eurot, kirjutas Lääne Elu 16. oktoobril. Linnavalitsus küsibki 85 protsenti puudujäävast summast majandusministeeriumilt ja on ise valmis lisama 15 protsenti ehk 7020 eurot.

Fotod: Arvo Tarmula

Fooriga ristmiku remond arvo tarmula (1) Fooriga ristmiku remond arvo tarmula (2) Fooriga ristmiku remond arvo tarmula (3) Fooriga ristmiku remond arvo tarmula (4) Fooriga ristmiku remond arvo tarmula (5) Fooriga ristmiku remond arvo tarmula (6) Fooriga ristmiku remond arvo tarmula (7) Fooriga ristmiku remond arvo tarmula (8) Fooriga ristmiku remond arvo tarmula (9) Fooriga ristmiku remond arvo tarmula (10) Fooriga ristmiku remond arvo tarmula (11) Fooriga ristmiku remond arvo tarmula (12) Fooriga ristmiku remond arvo tarmula (13) Fooriga ristmiku remond arvo tarmula (14) Fooriga ristmiku remond arvo tarmula (15)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Savu
9 aastat tagasi

Nii hea et see ristmik korda korda tehakse see oli kõige hullem koht linnas.Raudtee Kalda Metsa Kastani Tamme jt. tänavad on nii heas korras et saab vormeli võistlusi pidada.Aitähh Linnavalitsusele et oskate ainult projekti raha kasutada.

K
9 aastat tagasi
Reply to  Savu

mulle meeldib eriti staadioni tänava tee

Küsija
9 aastat tagasi

Kas linnavalitsus eelnevalt hinnaekspertiisi teha lasi? Küllap mitte.

triin
9 aastat tagasi

on tõenäoliselt blondiin, et nii lolli jutuga välja tuleb 🙂

Loe uuesti
9 aastat tagasi

Pakkumine oli lihtsalt kallim kui olemasolevad vahendid. Hilisemat kallinemist ei olnud.

Triin
9 aastat tagasi

Huvitav süsteem – teeme pakkumise ühe summa peale, aga siis järsku töö käigus muutuvad kõik asjad palju kallimaks ja raha küsitakse juurde. Miks mina poes nõnda maksta ei saa – laon korvi kraami täis ja kassas, kui raha puudu tuleb, siis saan lihtsalt osa asju tasuta. Kedagi ei huvita – kui kaup korvis pean ise vaatama kuidas välja tulen….