Söögikohad täiendavad suveks töötajate ridu

Juhan Hepner

juhan@le.ee

Kuula artiklit, 4 minutit ja 41 sekundit
0:00 / 4:41
Restoran Hapsal Dietrich teenindab juba Haapsalu külalisi. Foto Juhan Hepner

Haapsalu söögikohad on suveks hankinud endale täiendavat tööjõudu, kes tutvuste, kes kuulutuste abiga. Nüüd loodavad nad, et tuleb piisavalt külastajaid.

Hapsal Dietrichi perenaise Mary-Liis Kaabli sõnul on restoranil lisatööjõud leitud. Aasta ringi on Dietrichis tööl kümne inimese ringis, suve peale on töötajaid kokku aga 40–50, rääkis ta. Enamiku moodustavad teenindajad, aga lisatööjõu hulgas on ka mõni nõudepesija ja kokk.

„Neid ei olnud meil keeruline leida. Meil on selles mõttes hästi, et töötajad tulevad juba vähem

Artikkel jätkub peale reklaami

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Reklaam