Erkki Bahovski: Põhja-Korea Ukraina gambiit

Erkki Bahovski.
Erkki Bahovski.

Kui Põhja-Korea saadaks Ukrainasse 12 000 sõdurit, kas see viiks sõja Ukrainas taas uuele tasemele ja eskalatsioon jätkuks?

Esmalt muidugi meeldetuletuseks, et eskalatsioonist ja nn punastest joontest on räägitud täiemahulise Venemaa-Ukraina sõja kontekstis pidevalt. Raskerelvastuse andmine lääne poolt pidavat ületama Venemaa punase joone, Ukraina sissetung Kurski oblastisse samuti. Kummalgi juhul ei ole Venemaa astunud mingeid drastilisi samme. Üks potentsiaalne punane joon on lääne pikamaarelvastuse kasutamise lubamine Venemaa sügavuses. Seda veel testitud ei ole.

Ehkki analüütikud ütlevad, et 12 00

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu.
2 päeva tagasi

Maailma asjadest mitte aru saada ja loll olla pole ju keelatud ! Isegi Stoltenberg möönis,et NATO laienemine toimus liiga rutakalt aga see päädiski sõjaga !

uskmatu.
3 päeva tagasi

Meie targad tahavad pidevalt väita,et Putin on idioot ja viib korea sõdurid ukraina rindele! Põhja korea sõdurid tulevad ukrainaga piirnevate alade kaitseks venemaa territooriumil,et vene väed saaks segamatult edasi tungida.
Kõik mis puutub lääne ja ukraina luureandmetesse on 90% väljamõeldised euroopa elanike lollitamiseks st.kolmanda maailmasõja õigustamiseks !

Hellat
3 päeva tagasi
Reply to  uskmatu.

Uskumatu on ka ju suur ajugeenius siin!

seikspiir
3 päeva tagasi
Reply to  uskmatu.

Keegi on suures mahus Kremli propaganda kanaleid tarbinud.

AVS
3 päeva tagasi
Reply to  uskmatu.

uskmatu. – vahel kargavad need sinu postitused silma ning need lausa panevad küsima, et mis su probleem on? Ma ei ütle, et peaksid siin päevad läbi sini-kollast lippu lehvitama, aga niimoodi orkide kaitseks alati viskuda ning nende propagandat siia postitada? Ma ei kujuta ette, et mõni normaalse mõistusega inimene siin junni sõdurite kaitseks viskuks või elaks niimoodi tiblade agressioonile kaasa. Kui pooleteise-kahe nädala pärast esimesed põhjakorealased rindel ukrainlaste kätte vangi langevad – ja ei tasu kahelda, et nii läheb – ning neid meedias eksponeerima hakatakse, kas oled valmis siin avalikult kinnitama, et sa oled kremli ajupesu ohver või lihtsalt loll?… Loe rohkem »

selgeltnägija
3 päeva tagasi

kas see tegevus on ka maksuametis registreeritud