Vald hakkab Nõva sadama jaoks raha õngitsema kala-Leaderist

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Nõva osavallavanema Aivi Heinlehe sõnul saaks sadamaehituse omaosaluse sadam piirkonnas asuvate kruntide müügist, kuigi praegu pole kruntide hinnad kõige paremad. Foto Urmas Lauri

Nõva Rannaküla sadama rekonstrueerimise lõpetamiseks ja selle merekindluse tagamiseks kulub veel 320 000 eurot.

Lääne-Nigula vald loodab Rannaküla sadama ehitamiseks saada PRIA kalanduspiirkonna taotlusvoorust toetust kuni 200 000 eurot. Ettevõtmise omaosaluseks tuleb lisada 120 000 eurot ja selleks loodetakse raha saada sadamapiirkonnas olevate kinnistute müügist.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
projektitibi
2 päeva tagasi

Selline riik ja majandus pole jätkusuutlikud, mis on toetuste ja skeemitamise peale rajatud.

Topu mees.
3 päeva tagasi

Huvitav kas se tellitud promo, et LRS hindamiskomisjoni liikmed teaksid, kuidas peaksid projektitaotlustele hindeid andma, mille alusel raha jagatakse, on veel teisi sadamaid ka peale Nõva. Kindlasti peab hindamiskomisjon vaatama Nõva sadamas viimaste aastate jooksul tehtud kalakoguste lossimisi, ja mitu kutselist kalurit sadamast päriselt merel käib . Loodame hindamiskomisjoni kainele mõistusele.

Kahtleja 230V
3 päeva tagasi
Reply to  Topu mees.

Kasvatage elektriangerjaid, siis saate tasuta energiat rösteri töös hoidmiseks

käisin
3 päeva tagasi
Reply to  Topu mees.

hiljuti seal, mõni paat liikus veele, ka mõni jaht oli seal peatunud, kala seal pole, aga jahiturismi sadamaks sobib küll, kui korda teha