Nõva on liikluses kõige ohutum koht

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Nõva. Foto: arhiiv
Nõva. Foto: arhiiv

Statistiliselt on kõige vähem liiklusõnnetusi Läänemaal Nõva ümbruses, selgub Balcia kindlustuse mobiilirakenduse uudsest funktsioonist „Liiklusohu aruanne“. Äpp analüüsib tehisintellekti abil muuhulgas ametlikku õnnetusstatistikat, andmeid transpordiametilt, Google’ist ja muudest avatud andmetest ning suudab aadressipõhiselt hinnata konkreetse piirkonna liiklusohutust. Andmete põhjal luuakse üldine ohutusskoor nullist sajani.

Kõige ohutumaks piirkonnaks hindas Balcia äpp skooriga 99 Nõva küla lähedase ala ning Tallinna linnas ohtusskooriga 73 Nõmmel Ilmarise tänava. Madala ohutusskooriga on Läänemaal ka näiteks Linnamäe.

Eesti üheks liiklusohtlikumaks asukohaks on Tallinna-Pärnu maantee 58. kilomeeter Vaimõisa lähedal, kus on toimunud mitmed rasked, ka hukkunuga liiklusõnnetused. Tallinna linna ohtlikem koht on Stroomi ranna lähedal Kolde puiesteel, järgmisel kohal on Smuuli tee vahetult enne Smuuli viadukti.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lauri
15 päeva tagasi

Seal liigutakse veesõidukitega..

Sonderkomando SS leutenant Hasser
15 päeva tagasi

Ei ela inimesi..pole probleeme