Haapsalu kunstikool otsib uut juhti

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Praegu juhib kunstikooli Marika Aedviir. Foto: Malle-Liisa Raigla

Praegu juhib kunstikooli Marika Aedviir. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu kunstikooli direktor Marika Aedviir on otsustanud ameti maha panna ja linnavalitsus otsib koolile uut direktorit.

„Tuli ootamatu ettepanek ja põnev väljakutse,“ põhjendas Aedviir soovi ametit vahetada. Ta asub tööle Haapsalu kolledžisse, kus hakkab tegelema easõbraliku organisatsioonimudeli loomisega Interregi projekti raames.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
19 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lääne Elu
22 päeva tagasi

Kas see metsaga slikerdajast õppejõud töötab seal õppeasutuses endiselt veel edasi.

Koolipapa EJ.
25 päeva tagasi

Loen ja ikka imestan… kui nõmedad oskavad olla Lääne Elu kommentaatorid. Arne, ole hea ja kas tõesti ei suuda oma lehelt solki kõrvale juhtida? Kas sellist Lääne Elu me omal ajal tahtsimegi? Võta midagi krt võtaks ette! Andres pöörab hauas ringi! Kaire, katsu Sinagi midagi ette võtta…

Koolimamma HK.
25 päeva tagasi
Reply to  Koolipapa EJ.

Oleme sellest Kairega isegi rääkinud ja kuuldavasti on nad ka ise sel teemal toimetuses arutlenud. Kõigil ei ole seda “paksu nahka” ning isiklikult solvavad ja asjatundmatusest kubisevad kommentaarid peletavad eemale targad inimesed, kel tegelikult on olemas soov midagi aktuaalset kohalikku lehte kirjutada. Aga algatuseks võiks kommentaarid teha sisselogitavaks IDga. Ehk siis ikkagi mõeldakse enne, kui öeldakse. Marika, oled äge ja me ootame sind!

Solkija
25 päeva tagasi
Reply to  Koolipapa EJ.

Enne, kui ”koolipapa” inimeste kommentaare ‘solgiks’ nimetab, ehk selgitab harimatutele lugejatele, mis asi või ‘töö’ on: ”easõbraliku organisatsioonimudeli loomine Interregi projekti raames”?

uskmatu
24 päeva tagasi
Reply to  Koolipapa EJ.

Täpselt nagu Kaja infotunnis ei mingit vatamist vaid küsijate mõnitamine.Kui küsitakse mis on “easõbraliku organisatsioonimudeli loomine” siis vastuse asemel nimetad seda solgiloopimiseks.

Mhm
25 päeva tagasi

Mis või kes on easõbralik organisatsioonimudel ? Kuidas seda luuakse ja kui saabki valmis ,siis mis sellega peale hakata. Kes teab andke teada.

kodanik
25 päeva tagasi
Reply to  Mhm

Keegi ei tea.

A.R.
25 päeva tagasi

INTERREG on EL ühtekuuluvuspoliitika vahendiks, millega püütakse lahendada piiriüleseid probleeme ja arendada ühiselt eri territooriumide potentsiaali. INTERREG programmid võimaldavad teha piiriülest, riikidevahelist koostööd ja piirkondadevahelist koostööd.INTERREG on EL ühtekuuluvuspoliitika vahendiks, millega püütakse lahendada piiriüleseid probleeme ja arendada ühiselt eri territooriumide potentsiaali. INTERREG programmid võimaldavad teha piiriülest, riikidevahelist koostööd ja piirkondadevahelist koostööd.

EU globaal – liberaalpoliitika.

AVS
25 päeva tagasi
Reply to  A.R.

Et sinu meelest riikidevahelist ja piiriülest koostööd ei peaks tegema? Vabandust, aga ma olen juba ühes okastraadiga piiratud riigis elanud, ei igatse nagu väga seda aega tagasi.

A.R.
25 päeva tagasi
Reply to  AVS

Kui keegi lugeda oskab, siis ei tähenda see veel seda, et ta ka loetust aru saab. Siin ei aita ei okastraat ega liberalism.

Mhm
25 päeva tagasi
Reply to  A.R.

Tehisaru ehk aitab aru saada. Easõbralik – erinevate vanusegruppide suhtes mitte vaenulik.

AVS
25 päeva tagasi
Reply to  A.R.

Seega tunnistad ausalt, et ei saa oma postitusest aru? No algatuseks hea seegi, aus ülestunnistus vähemalt. Ehk siis proovid end arendada, tuleb kasuks ikka.

Tigedik
25 päeva tagasi

Kõik need kolledzid tuleks kinni panna

AVS
25 päeva tagasi
Reply to  Tigedik

Proletariaadi õilis viha neetud intelligentsinärude suhtes, saja aasta tagune riigipöörde leek pole veel kustunud :))

quodlibet
25 päeva tagasi
Reply to  AVS

Kolledžist tuleb intelligents? See on küll uudis.

uskmatu
26 päeva tagasi

Paluks Eesti keeles-“kus hakkab tegelema easõbraliku organisatsioonimudeli loomisega Interregi projekti raames.”

A.R.
25 päeva tagasi
Reply to  uskmatu

Seda ei saagi maakeeli tõlkida. Tegemist on sellise süsteemi välja töötamisega, et eakas oleks tööl võimalikult kaua. Ja et tulevikus kaovad vanaduspensionid üldse alla 72 a.

Rikas riik
26 päeva tagasi

Neiu otsustas tegeleda hoopis ”easõbraliku organisatsioonimudeli loomisega Interregi projekti raames.” – – näed siis, kuidas heaoluriigis ametikohad tekivad.

Auli
26 päeva tagasi

Põnev, põnev!!!!