Galerii: Haapsalu Herilased said ülekaaluka võidu

Foto: Malle-Liisa Raigla
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 43

 

Reede õhtul võitsid Saku II liiga kohtumises Haapsalu Herilased koduväljakul 90:50 BC KK Viimsi III võistkonda.

Haapsallased läksid juhtima mängu teisel minutil, kui Jarmo Lempe tabas kolmepunktiviske. Kui esimese veerandaja lõpuni oli jäänud kolm minutit, oli mängu seis juba 14:0 kodumeeskonna kasuks. Seejärel jõudis esimeste korvideni ka vastasmeeskond ja veerandaeg lõppes seisuga 19:7.

Teisel veerandajal jätkus mäng haapsallaste ülekaaluga ja poolajale mindi seisul 38:15. Mängu 24. minutiks kasvas haapsallaste edu vastase ees juba enam kui kolmekordseks – 54:17. Kolmandal veerandajal vastased küll kahekordistasid oma punktisummat, kuid jäid haapsallastele 65:30 alla. Mäng lõppes seisuga 90:50.

Mängu jooksul viskas enim punkte, 26, Herilaste mängija Andre Reinart, lauapalle võttis enim Madis Saarmets ja kõige rohkem resultatiivseid sööte tegi Aivar Grüning.

Ka eelmise mängu Viimsi III võistkonna vastu võitis Haapsalu 73:107.

Kümne võidu ja kaheksa kaotusega asub Haapsalu korvpallivõistkond Saku II liiga turniiritabelis viiendal kohal.

Herilaste järgmine mäng on 8. märtsil Paikuse spordikeskuses, kus haapsallaste vastaseks on turniiritabelis kaheksandal kohal olev KK Paulus. Järgmine kodumäng on 15. märtsil, kui vastaseks on üheksandal kohal olev Tartu Ülikool/Septicum.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments