Leitud: politsei otsib Haapsalu linnas kadunud 70-aastast naist

Politsei palub abi 70-aastase Eha leidmisel, kes lahkus oma kodust Haapsalust Kivikülast täna, 21. veebruari varahommikul.

Politsei leidis naise tänu saadud infole Pusku küla kandist mere äärest ning meedikud vaatavad naise terviseseisundi üle.

Lähedased teavad, et naine oli kodus veel varahommikul kella 4.30 ajal, kuid millal täpselt ta kodust lahkus on teadmata. Oma terviseseisundi tõttu võis naine segadusse sattuda ja ei pruugi ümbritsevat õigesti tajuda.

Naise lähedased alustasid kohe ise otsinguid ja teavitasid politseid. Politsei on naise otsingutele kaasanud nii päästjad drooniga kui ka teenistuskoera, kuid seni ei ole naist leitud. Politsei andmetel võis Eha kella 8 ajal liikuda Haapsalu linnas Mäekülas Topuranna kinnistu läheduses, kuid naise edasine liikumissuund on teadmata.

Naisel on seljas tumedat värvi puusani jope, jalas musta värvi saapad ja peas kootud müts.

Politsei palub kõigil, kes naist näevad või teavad tema liikumissuunda, anda sellest teada helistades numbril 112.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kea
2 kuud tagasi

On ikka tänapäeval haigused, noortel inimestel. Ei saa aru mis küll tekitab sellist tänapäeva ühiskonnas.

Haapsalu
2 kuud tagasi

Krt selle ajuvaba haldusreformiga on ikka need kohad segi nagu pudru ja kapsad. Ütleb Haapsalu, aga tegelikult kümneid kilomeetreid eemal.