Juhtkiri: usaldamatus prügi sorteerimisel

Lääne Elu

info@le.ee

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ning
7 kuud tagasi

taara ja pakendi tootjad ning kaupmehed aga higi otsa ees müüvad meile seda prügi kaasatud toodete hinnaga maha ja meie muudkui rõõmustame , et neil pole mingit probleemi, aga meil selle saasta sorteerimisest käed tööd täis

En.
7 kuud tagasi

Kodune prügi tuleks sorteerida vaid kaheks alamgrupiks: riknevaks ja mitteriknevaks (haisevaks, määrivaks vs. mittehaisevaks, mittemäärivaks) .
Siis saaks prügi sorteerimise rajada teistele alustele (nt. sorteerimisjaamas oleks rohkem töökohti ja puhtam-kuivem tunne töötada).

K.s
7 kuud tagasi

A mul sihuke aparaat, mis kõik selle sodi peeneks jahvatab ja kanalisatsiooni saadab…Et veevärk pole õnnelik? Mis siis ega elektriauto ka elektrijaama tossu sees elavaid inimesi õnnelikuks tee…

Majaomanik
7 kuud tagasi

Miks tahetakse minu kodu muuta prügi sorteerimifimaks??? Sellelek on olemas firmad nagu RS jne,panen ühte konteinerisse,viige ära ja sorteeige palju peate vajalikuks.
Ja millal hakatakse mulle kuuluva prügi eest maksma?

Vaat nii
7 kuud tagasi
Reply to  Majaomanik

Ka sinu mõttele on lahendus ju olemas. Kui paned ühte konteinerisse, siis sorteerivadki prügikogujad, aga selle sorteerimise maksad sa hiljem kinni, vingud, aga maksad ikka, Nii lihtne saab sinu loogika olemagi.

Majaomanik
7 kuud tagasi
Reply to  Vaat nii

Ei ole midagi selle vastu.Selline võimalus peab jääma.

Huvitav
7 kuud tagasi

Välja on kujunenud olukord, mida rohkem sorteerid, seda rohkem maksad?! Äkki oleks siiski mõistlik vastupidi, sest prügifirmas sorteeriate vähenemine säästab ja pealegi müüakse prügi edasi! Klient aga maksab prügi eest poes, sorteerib /väike köök sisustatud mitme prügikastiga nagu prügifirma filiaal/ ja ära vedu! Kus juures vajaduse põhist vedu tellida pole vōimalik ja olmeprügi kogus üksikul või väikesel majapidamisel jääb suht väikeseks aga vedu tuleb ja maksma peab!

see
7 kuud tagasi

on võrdne ristiusu siinsele rahvale pealesurumisega