Erkki Bahovski: NATO uue juhi otsinguil

Erkki Bahovski.

Erkki Bahovski.

Vastates hiljuti USAs väljaande Politico küsimusele, kas ta kandideerib järgmiseks NATO peasekretäriks, ei välistanud Kaja Kallas seda võimalust.

Rahvusvaheline meedia oli Kallast pakkunud järgmiseks NATO peasekretäriks varemgi, kuid siis oli Eesti peaminister need spekulatsioonid ümber lükanud. Mis võis Kallast ajendada praegu ütlema „jah“ võimalusele saada alliansi järgmiseks juhiks?

Sisepoliitiline olukord? Võibolla adutakse ikkagi kuskil Reformierakonna klaasitagustes sfäärides, et peaministri abikaasa idavedude skandaal ja maksutõusud koos uute maksudega on Reformierakonna populaarsuse katastroofiliselt alla viinud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
püssilaev Lembit
5 kuud tagasi

Mul on juba kõrini idiootid nende valede ja õuduslugudega. Venemaal elab 144 miljonit inimest, Ukrainas 44 miljonit ja venemaa on juba 2 aastat pidanud ainult positsioonivõitlusi.
Euroopa Liidus elab 600 miljonit inimest + USA elanikkond-336 miljonit. See tähendab, et peaaegu miljard – 140 miljoni venelase vastu.
Nii strateegiliste kui ka taktikaliste tuumarelvade kasutamine on täielikult välistatud.
Venemaa on lollide maa, kuid nende valitsejad on kõige targemad inimesed ja nad ei kavatse tuumasõjas oma rikkust kaotada.
Nii et olge seal vait ja lõpetage inimeste hirmutamine

Põhupea
5 kuud tagasi

Venemaa spioon NATO Peasekretäriks…???
Tule taevas ise appiiiii…

Põhupea
5 kuud tagasi
Reply to  Põhupea

Kas Vladimir Putin ka kandideerib?
Tundub et läheb tihedaks rebimiseks…

Kui Kaja....
5 kuud tagasi

…siis oleks sõda meil kindlustatud. Aga, noh, tgl me ju pidimegi ammu sõjas olema, nagu printsess on pidevalt kuulutanud.

Vot siis
5 kuud tagasi

Huvitav on vaadata kui lolliks Eesti meedia läheb oma ohjeldamatu Kaja kiitmisega. Reaalsus on, et Kallas ei olegi isegi kandidaat NATO peasekretäriks, kuivõrd on sobimatu nii poliitiliselt, kui ka isikuomaduste poolest. Kas tõesti arvab meedia, et inimesed ei loe või ei vaata teisi meedikanaleid peale Eesti omade? Mõelge nüüd oma peaga, et mida suurt või mõjukat on Kallas välispoliitikas saavutanud – vastus on, et mitte midagi märkimisväärset. See, et nn nõunikud sokutavad ise vägisi peaministrit välismaa meediasse või seavad ülesse arusaamatutesse marginaalsetele mõttekodadd auhindadele PRna, ei tähenda seda, et ta mõjukas on või midagi välispoliitikas saavutanud. Sama tase, mis Ratta… Loe rohkem »

Nimi (kohustuslik)
5 kuud tagasi
Reply to  Vot siis

Kui ikka elektrimolekulitest räägib, siis on tase! Sobib igale poole juhiks!

En.
5 kuud tagasi
Reply to  Vot siis

To Vot siis: Viimastel päevadel kirjutatakse Soome põhjapiiril kügelevatest lõunamaalastest. Üks PM kommenteerija arvas, et nood mehised ‘põgenikud’ võivad vabalt olla (veel relvitud) wagnerlased. Et NATO huvides peaks taolise sisserände kohe lõpetama. Aga näedsa, multikulti võltsliberalism ei luba.
Venelastele tuleb see muidugi kasuks – iga EL-i piiri ületav moslem nõrgestab Euroopat rahaliselt ja füüsiliselt (sugumürsuna või terroristina).
Kaja Kallast ei tohiks aga nüri poliitkorrektsuse tõttu lubada isegi lasteaia juhatajaks, NATO-st rääkimata. Kuulutas ta ju oma ‘tarkuse’ tõestamiseks vahetult enne jõule, et jõuluvanagi pole olemas! Aga kas NATO on, kui NATO riikidel üksiti võetuna pole tanke, droone, mürske, sõjatööstust ega elavjõudu?

kajaga
5 kuud tagasi

oleme kindlates kätes

enn
5 kuud tagasi
Reply to  kajaga

vähemalt meie kõri on kindlas haardes.