Haapsalu teeb ruumi uutele elamutele

Kiltsi tee ja Õhtu Kalda vahel oleval platsil tasandab kopp pinnast, et teha ruumi tulevastele eluhoonetele. Foto Heinrih Heintalu

Haapsalu raudteejaama lähedal Kiltsi ja Õhtu Kalda vahel oleval platsil tasandavad kaks koppa pinnast, et teha ruumi tulevastele eluhoonetele.

Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu sõnul on raudteejaama kõrval olevat ala pikemat aega kasutanud keskkonnaamet taas käiku mineva pinnase ja kruuse ladustusalana. „Nüüdseks on loa kehtivusaeg lõppenud,“ ütles Mäesalu. Aselinnapea sõnul on linnavalitsus lubanud pärast ladustamisloa lõppu kogu ala planeerida ja heakorrastada.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
sinna
8 kuud tagasi

peab kraavi ümber kaevama ja moodustub saar, kasiinosaar, oma las vegas, rong tuleb treppi ja sopalahest saab vesilennukite paradiis

Kohalik.
8 kuud tagasi

Lidl peaks tulema!!

Poodleja
8 kuud tagasi
Reply to  Kohalik.

Ei, rämpsu ei taha!

Pamp
8 kuud tagasi

Kogu see pillirooga lagastatud ala tuleks pilvelõhkujatega täis ehitada ja uute elanikega asustada. Nii, et juba Läänemere keskelt laevadelt oleks näha tuledesäras Haapsalu eeslinn.

NiiOn
8 kuud tagasi
Reply to  Pamp

See oleks lahe küll, selline mini florida poolsaar, aga kui asfaltee on auklik, siis vaevalt nad raha leiavad selle mudamülka täitmiseks, et seda täita kulub sadu miljoneid.

Ei teagi
8 kuud tagasi

Seal nii lödi pinnas ju, ei tule sinna midagi suurt. Paar elumaja vast mahub ühekordset kergehitist.

ABC
8 kuud tagasi
Reply to  Ei teagi

Lödi võib keegi ise olla.New York ja Peterburg on ka nn.lödi pinnasele ehitatud.

Tolbajoob
8 kuud tagasi
Reply to  ABC

Jah, aga kui suure summa eest, selles on küsimus. Kui palju vahendeid on, et teha mida iganes ollakse valmis tegema? Te arvate, et seal dubai kandis ka kõrbest mingi parkimistrahvide rahade eest suur linn üles ehitati? Võrldete new yorki haapsalu linakesega, päris tore, aga kas rahastuse ka välja mõtlesite?

miks sa endale
8 kuud tagasi
Reply to  Tolbajoob

sellise nime oled pannud siia kommentaariumsse, või on see sind iseloomustav, pehmelt öeldes, seksuaalne omapära?

Valge Daam
8 kuud tagasi

Üürimajad või…? Autobussijaama lähedal võiks olla mõni normaalne HOSTEL või hotellilaadne asutus, nagu igas normaalses linnas.

Abcmas
8 kuud tagasi
Reply to  Valge Daam

No majutasutustest küll Haapsalus puudu ei ole! Järgmisest kuust võib lausa mitu korraga üürida.

Majaomanik
8 kuud tagasi

Kiitus LV.Kui nüüd ka saaks peale PM vahetust raha raudteehitusele ka peale…

Maha libavalitsus!
8 kuud tagasi
Reply to  Majaomanik

See on ju petis, mitte minister!

Et siis
8 kuud tagasi

keskonnaminister peaks rääkima, et kliima soojenemisest ja Antarktika jää sulamisest. Aga meil lihtsalt tekkib hoopis maapind kiiremalt ja kõrgemale. Müstika.