Millal see medal siis tuleb?

Nelli Differt embas pärast matši itaallannat Rossella Fiamingit, kellele eestlane jäi alla. Foto: BizziTeam

Nelli Differt embas pärast matši itaallannat Rossella Fiamingit, kellele eestlane jäi alla. Foto: BizziTeam

Milanos toimuvatel vehklemise MM-i naiste individuaalsel epeeturniiril Eesti naised medalimatšideni ei jõudnud. Kõige kauem jahtis seda võimalust koondise praegune esinumber Nelli Differt, kuid paraku komistas ta kaheksandikfinaalis itaallanna Rosella Fiamingo epeetera otsa ja lõpetas kokkuvõttes 13. kohaga.

Põhiturniir algas Differtile paljulubavalt. Esimeses ringis alistas ta kanadalanna Alexanne Verreti 15:8. Teises ringis oli Differtil juba tõsisem vastane. Matš Lõuna-Korea esindaja Hyen Leega (FIE reitingu 44.) kulges seisuni 8:8 võrdselt, siis sai meie vehkleja ette 10:8 ja võitis 15:12.

16 hulgas tuli Differti (FIE 9.) vastasena rajale itaallanna Rosella Fiamingo (FIE 8.). Tituleeritud vastane oli mullusel MMil pronksmedali võitnud, varasemalt aga koguni kahel korral maailmameistriks tulnud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments