Taebla suvevollet juhivad Lauri Loorits ja Annabel Saar

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 22

Fotod: Enn Kerge

Teisipäeval peeti suvevolle järjekordne, arvult kuues etapp. Mängiti AS Linnamäe Lihatööstus auhindadele.

Meeskondi oli võistlustules seitse ja naiskondi viis. Nagu ikka, paremus selgitati turniirisüsteemis ehk kõik võistkonnad mängisid kõigiga läbi.

Meeste turniiril võitsid kõik vastased Kristopher Aljaste, Priit Nukki, Janar Kuld ja Taavi Tamm. Teise koha võitlesid välja Peeter Simson, Meelis Nukki, Madis Jõgisalu ja Robert Nukki ning kolmandaks tulid Lauri Loorits, Marko Olenko, Gert Käsk ja Andres Must.

Naiste turniiri võitsid Annabel Saar, Enge Edovald, Tiia Laidinen ja Karina Kungla. Teise kohaga pidid leppima Evelin Merilainen, Mirje Viimsalu, Kaire Kuura ja Grete Tikerpuu ning kolmandaks jäid Reilika Pikerpõld, Anu Jõulu, Grethel-Rosiine Simson ja Kärolis Kungla.

Taebla turniiridelt on reitingu punkte kogunud 40 meest 31 naist. Meestest juhib jätkuvalt Lauri Loorits. Naiste liidriks tõusis Annabel Saar.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments