Dagö ja Rita Ray panid publiku tantsima

Reede õhtul TAFF:festi viimase esinejana lavale tulnud Dagö oli festivaliks teinud osale lugudele uue seade. Foto: Heinrih Heintalu

Reede õhtul TAFF:festi viimase esinejana lavale tulnud Dagö oli festivaliks teinud osale lugudele uue seade. Foto: Heinrih Heintalu

Tänavune džässifestival TAFF:fest on selleks korraks läbi, korraldajad teevad plaane juba järgmiseks aastaks.

„Kenasti läks. Ilm oli normaalne, sai nautida,“ iseloomustas festivali Haapsalu kultuurikeskuse direktor Gülnar Murumägi. Tänavune päikseline ja kohati pilves ilm oli suureks kontrastiks mulluse Taff:festile, kus publik kuulas muusikat paduvihmas.

„Täheldasin seletamatut rahu ja õnnetunnet meeskonna poolt,“ ütles Tafenau. Tema sõnul on TAFF:festi keeruline korraldada: kuna tegemist on veel noore festivaliga, pole sellel nii palju sponsoreid nagu mõnel teisel Eesti festivalil. See teeb korraldamise keerulisemaks. Ent raskustest hoolimata tundis Tafenau, et festival pani nagu i-le täpi. „Mulle tundus, et tänavu oli täpp õiges kohas,“ ütles ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments