Martin Schwindt: punane tuluke vilgub, eelarvet tuleb täpselt jälgida

Haapsalu  nantsjuht Martin Schwindt ütles, et linna eelarve põhirõhk on tee-ehitustel. Lisaks uutele teeremontidele tuleb lõpetada ka Posti tänava ja Kiltsi tee remont. Foto: Malle-Liisa Raigla
Haapsalu finantsjuht Martin Schwindt. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu finantsjuht Martin Schwindt põhjendas Haapsalu linnavalitsuse kehva majanduslikku seisu asjaoluga, et möödunud aastal oli linnal suured investeerimise kulud.

„Kui teha võrdlemised selle aasta pealt, siis me nii lõpus ei oleks,” ütles Schwindt volikogule. Eelmisel aastal suurendas Haapsalu kulutusi algkooli remont, mis suurendas linna kulusid planeeritust rohkem. Schwindti sõnul jäi möödunud aastal põhitegevuse kulude ja tulude vahe väikseks.

„Tulevikus tuleb põhitegevuse tulem hoida võimalikult suurena,” ütles Schwind. „Punane tuluke vilgub ja tuleb väga täpselt eelarvet jälgida.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kübe
1 aasta tagasi

Haapsalu puhul kehtib reegel, et mida lähemal on supipaja põhi seda kiiremini luskas liigub.

Ei usu
1 aasta tagasi

Peatänava remondieelarve ei läinud ju lõhki. Uut linnavalitsuse hoonet ju ei planeerita. Keegi pole nende nähtuste eest sentigi linna eelarvest saanud. Mis punane, mis te laimate, kõik on ju parimas korras.

Nikk
1 aasta tagasi

Peamine et uue mõttetu linnavalitusse hoone konkurss on läbiviidud ja auhinnad välja makstud

Rahvas
1 aasta tagasi

Rohelis ja kollast pole profil vaja kasutada. Tuleb valvata, millal punane vilkuma hakkab. Aga seda ma ei usu, et investeeriti. Mis asi üldse on investeering, mida tohib investeeringuks nimetada?

Lugeja
1 aasta tagasi

Mis, kas siis siiani midagi ei vilkunud? Eelarvel tuleb ikka iga päev silma peal hoida.