Läänemaa JK esindus valmistub taliturniiril hooajaks

Fotod: Mihkel Naukas

Traditsioonilisel hooajaks ettevalmistaval taliturniiril on kõrgemate liigade mänge peetud juba mitu nädalat. Sel nädalavahetusel jõuab kord esiliiga B võistkondade kätte. Tippliigade kolmandal astmel läheb neljandat hooaega liigakoha säilitamise eest võitlema Haapsalu väikeklubi.

Läänemaa jalgpalliklubi mängijad olid möödunud nädalavahetusel kahepäevases treeninglaagris Hiiumaal. 2021. aasta oktoobris avatud uhke spordikeskus andis hea võimaluse ühistreeningutel harjutada, kaasaegsete võimalustega jõusaalis füüsist tugevdada ja võistkonna vaimu erksamaks muuta.

Kuigi Uuemõisa jalgpallihallis on head treeningtingimused, mida kõrgelt hinnatakse, oli treenerite soov laager eemal korraldada, et rohkem koosolemise aega saada. „Saime kokku korraliku arvu mängijaid, kelle vahel valikuid teha võistkonna komplekteerimisel,” ütles võistkonna peatreener Theimo Tülp, kes laagrida väga rahule jäi.

Klubi esindusmeeskonda on sel aastal pürgimas tavapärasest suurem hulk noori, kes seni igapäevaselt Läänemaa spordikoolis Aavo Tomingase käe all treeninud.

Võistkonnaga on liitunud Ahto Liivamägi Raplamaa JK-st ja Martin Valkiainen FC Flora U21-st.

Kaks Läänemaa enda mängijat, kel suur soov koha võrra kõrgemal liigatasemel platsile pääseda, on testimisel pealinna klubides.

Läänlased tulevad taliturniiril platsile pühapäeval, 29. jaanuaril EJLi sisehallis Lillekülas. Mängupartneriks on Nõmme Kalju FC U21.

Turniiri teine kohtumine peetakse 4. veebruaril Uuemõisa sisehallis, kus minnakse vastamisi FC Kuressaare järelkasvuvõistkonnaga.

Taliturniiri korraldab jalgpalli liit.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments