Kohvikud sulgevad ja taasavavad uksi

Mesimoka omanik Anneli Kaljusaar ei välistanud, et kui tuleb uus idee, võib ta kohviku taas lahti teha. Foto: Malle-Liisa Raigla

Mesimoka omanik Anneli Kaljusaar ei välistanud, et kui tuleb uus idee, võib ta kohviku taas lahti teha. Foto: Malle-Liisa Raigla

Septembri lõpus Gallia Kuke sulgemisest teatanud Stéphane Clavel lubas söögikoha kevadel uuesti avada, selle kõrval asunud Mesimoka kohvik pani aga enne jõule uksed kinni.

„Palju põhjusi on,” ütles Mesimoka kohviku omanik Anneli Kaljusaar sulgemise kohta. „Otsustasime lõpetada siis, kui veel kõiki arveid maksta jõuame.”

Mesimoka kohvik oli viimast päeva avatud 22. detsembril. Peamiseks sulgemise põhjuseks oli energiakriis ja asjaolu, et kallinevate hindade kõrval ei käi inimesed enam nii palju kohvikus kui varem. „Kõigil on peamine, et arved saaksid makstud,” ütles Kaljusaar.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Põrsauss
1 aasta tagasi

Taksi kontseptsioon oli kunagi hea, kodune toit ja mõistlik hind, maja oli koguaeg täis nii noori kui vanu!

Tänasel päeval, ei tundu aga lõunasupi eest pubis 7.- välja käia väga jatkusuutlik..

Kadri
1 aasta tagasi
Reply to  Põrsauss

Suure lõunasupi saab tänasel päeval Taksi Pubis siiski 3.50 või 4 euro eest…

kohalik
1 aasta tagasi

Milles probleem ,üks paneb oma putka kinni,teine teeb lahti!Ei ole vaja pisaraid valada,kui asi ei tööta pole vaja pingutada. Keegi neist ei tee headegevust!

Kah läänlane
1 aasta tagasi
Reply to  kohalik

linnavalitsus meil ei tööta!
Kohvikud võiksid ikka lahti olla 🙂

Baarmen
1 aasta tagasi

No võimalusel käige ikka väljas söömas!
Ja hoidke sularaha kaasas, siis pank ei näe, kus te käite 🙂