Lumetormi tõttu võib posti kojukandes olla häireid

Lääne Elu

info@le.ee

Postkast Lihulas. Foto: Urmas Lauri
Kirjakast Linnamäel. Foto: Urmas Lauri

Lumetormi tõttu oli üle kogu Eesti täna posti kojukanne ja pakiautomaatide teenindamine häiritud ja ka homne postikanne sõltub paljuski ilmast, teatas Omniva.

Tiheda lumesaju ja väga tugeva lumetuisu tõttu muutusid esmaspäevl teed raskesti läbitavaks kõigis maakondades ja üle Eesti oli piirkondi, kuhu ei saanud posti kohale viia. Suuremates linnades toimetati saadetised valdavalt aadressini, kuid maapiirkondades oli rohkem läbimatuid teid.

Ka pakiautomaatide teenindamises esines häireid lumetormi tõttu. Lisaks esineb elektrikatkestuste tõttu häireid pakiautomaatide töös.

Teisipäevane postikanne sõltub paljuski ilmastikuoludest. Kui teed on sõidetavad, siis viiakse post kohale, kuid arvestada tuleb, et tegemist on erakorraliste ilmastikuoludega, mis muutuvad kiiresti.

Lisaks sõidutee läbimisele on oluline, et oleks tagatud ka ligipääs postkastile. Võimalusel palume majaomanikel puhastada oma kodupostkasti ümbrus, et kirjakandja selleni pääseks.

Vabandame meie klientide ees!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments