Galerii: maffia hiilib kingikotti ehk suur segadus soosaarel

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 82

Malle-Liisa Raigla fotod

Haapsalus esietendub nädala pärast Krista Kumbergi ja Aivo Paljasmaa jõululavastus, kus löövad kaasa kuus täiskasvanut ja viis last.

„Kas teeme uuesti?” – „Ei tee! Ei tee! Ma tahan, et kõik oleks kohal!”

Viis minutit enne keskpäeva seisab Haapsalu kultuurikeskuse suurel laval harrastusnäitleja Raivo Lepmets, põlvpüksid jalas ja punase tutiga müts peas. „Tegelikult olen ma Mikk ja peale minu ei ole siin mitte kedagi!” ütleb Lepmets. Mis on vaid poolenisti tõsi. Lepmetsa vastas seisab lavastaja Aivo Paljasmaa, kepp käes, tuhvlid pöidade otsas ja peenikese traatraamiga prillid nina peal, ning õpetab Lepmetsale ehk Mikule, kuidas silmi õigesti suureks ajada. Laest ripub akordion. Laval kasvab igerik soomänd, raagus kaseladvas kössitab külmetav vares. „Kas vares on näha?” pärib Paljasmaa ja vastust saamata poetab, et Lepmets ehk Mikk on päkapikk Rovaniemist.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Ja jälle
1 aasta tagasi

on Volli 10x kuulsam 😀