Männiku tee saab järgmisel aastal kergtee

Aasta pärast lookleb Männiku tee kõrval kergliiklustee. Foto: Google

Aasta pärast lookleb Männiku tee kõrval kergliiklustee. Foto: Google

Tuleval aastal ehitab Haapsalu linnavalitsus Männiku teele kergliiklustee.

Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu sõnul rajatakse 2023. aastal kergtee kogu pikkuses, Lihula maanteest Kiltsi teeni.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Suurepärane!
1 aasta tagasi

Õige otsus, aga kuhu jäi Raudtee tn. uue renoveeritud lõigu kõnnitee ja kas Tamme tn. remontimata lõigu ossa seda samuti ei tule? Milleks selline poolik jupitamine?

Lihtsalt arvan,
1 aasta tagasi

et lõpuks ometi! Aitäh!

silja
1 aasta tagasi

Issand kui vahva, terve Haapsalu ümbrus on ilusaid, uusi, looklevaid kergliiklusteid täis ehitatud, aga ikka jälle jõuame Parilani. liitudes Haapsaluga saime me mida, Sukles ei näita üldse mitte entusiasmi meie poole peale alates sillast alla poole, on kõik ÜKSKÕIK!

Valija
1 aasta tagasi
Reply to  silja

Silja, kui sa oled tähelepanelik olnud, siis peaksid teadma, miks linn ei saa Parilasse kergliiklusteed heast tahtest ehitada.

Silja
1 aasta tagasi
Reply to  Valija

Hea, Valija, linn võiks olla oma rahva seljataga, ega tõesti nii rumal ei saa olla, et linn ehitab, see kuulub maanteeametile ja hanked…. Kas sa ise tõesti arvad, et kõik teed, mis Haapsalu ümber on, on linna raha eest, rumal hing…
Ja Leenake, kui sa tähelepanelikum oleksid, siis sa näeksid kui palju ratastega nii noori kui vanu siin teel liigub, aga tõsi, et see kes ei ela antud kohas, seda ei saagi huvitada kusagil mujal olev tee, eks. Lihtne!

näed
1 aasta tagasi
Reply to  Silja

neid ratastega noori vist unes, rattaga saab sõita ilusa ilmaga, mingitel suvekuudel, edasi on armutu sügis-talv-kevad. lõbusõidu jaoks küll sellisid teid ehitada pole vaja. statistika ja tõe selgitamiseks piisab kui panna kitse peatuse postiotsa kaamera paariks kuuks, selgus siis kohe käes.

Antspoiss
1 aasta tagasi
Reply to  näed

To näed, kas sa oled loll v mängid. Liigud mööda eestit ringi, kergliiklusteid vonkleb kõikjal, täiesti kohtades, kus esimesed majad on kaugete km taga, miks need sinna küll tehti ometi… ja usu, kui siin ka tee juba oleks, siis pooled oleks sealt uuemõsast kohe siin pool, pole vaja haukuda ja hukkamõista, meil siia parilasse on seda vaja ja me ootame seda kuniks… sina kõnni mujal on ole hästi rahulik edasi, eks

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi
Reply to  silja

Kas on ka Parila murre?

Seikspiir
1 aasta tagasi
Reply to  silja

Kui üldse, siis ehitatakse enne pigem Taeblani.

Aru saad
1 aasta tagasi
Reply to  Seikspiir

Haapsalu hakkab Taeblani ehitama?

Hmm huvitav
1 aasta tagasi
Reply to  silja

Liituge Tallinnaga siis liitujad, milles mure? Või teliaga 🤔

Leena
1 aasta tagasi
Reply to  silja

Kellele seda Parilani tarvis on? Kaks inimest päevas liikumas.